Pe lângă faptul că este extrem de talentată și are o voce deosebită, Irina Rimes e și o femeie foarte frumoasă. Trăsăturile sale au cucerit internauții, cei care au apreciat-o pentru calitățile sale de neînlocuit. Totuși, nu se cunoștea până acum și de la cine le-a moștenit. Ieri, însă interpreta a făcut lumină!


Irina a publicat pe contul de Instagram o imagine în care apare cu cea care i-a dat viață – mama sa. Cântăreața a ales să o prezinte urmăritorilor virtuali cu ocazia unui câștig semnificativ din viața sa. Artista a fost desemnată „Omul Anului” la categoria „Showbiz/ Artistul anului”, iar meritele i le-a dedicat celei mai dragi ființe din viața sa:

„Mă tot gândeam care să fie prima poză pe care o s-o postez după evenimentul „Omul Anului”. Trebuie să postez poza cu minunata rochie pe care am purtat-o, alta cu look-ul perfect, dar sorry, întâi o să postez o poză cu mama mea! Cumva se întâmplă ca pe voi să vă văd mai des decât pe ea. Postul acesta va fi despre ea, mama mea”, a comentat Irina Rimes.

Фото опубликовано Irina Rimes (@irinarimes)

Din fotografie este de remarcat faptul că interpreta a moștenit unele dintre trăsături chiar de la mama sa, care i-a și fost alături la frumosul eveniment. Nu știm dacă și talentul de care dă dovadă este de la părinții săi, cert e că a fost întotdeauna susținută și apreciată de ei.

capture-20170212-210427

Titlul de „Omul Anului 2016” i-a fost oferit Irinei Rimes după ce, anul trecut, artista a lansat mai multe piese, care s-au bucurat de un succes promițător, atât în țară, cât și peste Prut. Totuși, cea mai populară melodie este „Visele”, cu peste 13 mln de vizualizări pe YouTube.

Vezi și: Irina Rimeș: „Scriu cel mai bine când sunt îndrăgostită. Sunt și acum. Este un norocos!”

Foto: Instagram.com