Irina Rimes, cu siguranţă, una dintre cele mai apreciate artiste din România, şi-a anunţat noul album într-un mod unic. Artista şi-a chemat prietenii chiar în sufrageria ei, acolo unde a susţinut un concert unplugged. Invitaţii au fost întâmpinaţi cu bunătăţi pregătite de mama Irinei şi au avut parte şi de o surpriză. Irina a dezvăluit viitoarele single-uri şi le-a arătat o parte din ceea ce va însemna viitorul ei proiect.


Astfel, artista i-a anunţat pe cei prezenţi că odată cu lansarea albumului, „Despre el” va începe un turneu în ţară, primul din carieră.

„Le mulţumesc celor care au fost prezenţi la mine în sufragerie pentru suportul pe care mi l-au oferit de la începutul carierei. Pentru mine urmează o etapă nouă şi am vrut să le împărtăşesc acest lucru. Am ales sufrageria mea ca loc de întâlnire, pentru că am vrut să-i primesc într-un loc aproape sufletului meu, la fel cum sunt şi ei”, a spus Irina Rimes.

FullSizeRender (20)

După ce primul ei single, „Visele” a lansat-o în industria muzicală şi i-a şi adus titlul pentru debutul anului trecut, artista a ajuns la performanţa de a fi una dintre cele mai difuzate pe radiourile de la noi, cât şi din strainate, fiind chiar premiată în Kazahstan pentru piesa „I loved you” în colaborare cu Dj Sava. Tot în 2017, Irina a semnat un contract cu Universal Music Franţa, în urmă căruia a lansat piesa „Vivons les”, varianta în franceză a single-ului „Visele” şi a a obţinut două premii la Media Music Awards.

Industria muzicală românească a fost cucerită şi de piesele pe care Irina Rimes le-a compus, aşa că, pe lângă succesul pe care l-a înregistrat la public, cele mai consacrate artiste au apelat la talentul ei. În ultimul an, cântăreţe precum Inna, Raluka, Andra, Alina Eremia sau Antonia i-au trecut pragul studioului şi au lansat piese scrise de către artista moldoveancă. Irina a intrat în portofoliul Quantum Music, cel mai nou label boutique din România ce are ca strategie lansarea pe piaţă a unor artişti talentaţi aflaţi la început de drum.

Citește și: Irina Rimeș a luat două premii la Media Music Awards și a marcat o super apariție pe pe Green Carpet!