Irina Rimes a trecut printr-o perioadă grea în viaţa sa, atunci când a divorţat de bărbatul pe care îl iubea ca urmare a infidelităţii acestuia, scrie spynews.ro

Se pare că Irina Rimes a încercat să-şi ascundă durerea în muzică şi să se orienteze spre carieră pentru că ştia că acest lucru o va ajuta enorm. După ce a fost înşelată, iar amanta fostului soţ a acuzat-o că a făcut un avort, Irina Rimes a fost o femeie puternică şi a depăşit toată situaţia grea prin muzică. Muzica i-a fost pansament pentru rănile sufletului, iar într-un interviu acordat recent, aceasta recunoaşte că în melodiile sale este vorba despre tot ceea ce a simţit în momentul în care a scris versurile respective.

“Aproape toate piesele sunt cu şi despre dragoste pentru cineva. Iubirea e un lucru relativ şi poate fi interpretat în mai mute feluri, are multe forme. “Ce s-a întâmplat cu noi” este o etapă a vieţii mele. Este o piesă în care am pus suflet, este despre mine şi despre mai multe femei care au trecut prin experienţe de dragoste şi mai puţin de dragoste. De suflet am grijă pentru că eu trăiesc din dragoste. Dacă nu mă mai simt confortabil într-un loc îl schimb”, a spus Irina Rimes.

Citește și: Motivul pentru care Irina Rimes a divorţat! Se pare că Andi Bănică ar fi înșelat-o

Distribuie articolul: