Irina Rimeș este, cu siguranță, una dintre cele mai apreciate artiste din România. Primul ei single, „Visele” a lansat-o în industria muzicală, dar i-a și adus titlul pentru debutul anului trecut și a ajuns rapid în topul celor mai difuzate piese de pe radiourile locale.

Anul acesta, artistă Quantum Music, marchează un nou succes, de data această la Media Music Awards, gală care premiază artiștii care au avut cele mai multe difuzări radio, TV și vizualizări pe YouTube, pe bază statisticilor Media Forest, compania care identifică și monitorizează în timp real aparițiile radio și TV.

Artistă a plecat acasă cu două premii, Best New Artist și respectiv, Profm Award. În plus Irina a fost una dintre cele mai spectaculoase apariții de pe Green Carpet, având o ținută în stilul sau caracteristic, Dolls Kill, din latex negru cu alb.

Cel am recent single al artistei este „My Favourite Man” al cărui videoclip a fost filmat în Barcelona.

Industria muzicală românească a fost cucerită și de piesele pe care Irina Rimeș le-a compus, așa că, pe lângă succesul pe care l-a înregistrat la public, cele mai consacrate artiste au apelat la talentul ei. În ultimul an, cântărețe precum Inna, Raluka, Andra, Alină Eremia sau Antonia i-au trecut pragul studioului și au lansat piese scrise de către artistă de peste Prut.

Rimes

În plus, artistă s-a remarcat și pe plan internațional după ce a semnat un contract cu Universal Music Franța și a lansat piesa „Vivons Les”, interpretarea în limbă franceză a single-ului „Visele”. De asemenea, Irina Rimeș s-a făcut remarcată și pe continentul asiatic, mai exact în Kazahstan, acolo unde a fost premiata la festivalul „Astana Dausy Music Awards” alături de Dj Sava pentru piesă „I Loved You”. Irina a intrat în portofoliul Quantum Music, cel mai nou label boutique din România ce are că strategie lansarea pe piață a unor artiști talentați aflați la început de drum.

Distribuie articolul: