Pentru Adrian Ursu, familia este cea mai importantă realizare a ultimilor ani, tocmai de aceea darurile primite astăzi, de la cele mai iubite femei din viața lui, l-au surprins la culme. Interpretul împlinește astăzi 34 de ani, iar cu ce surprize l-au surprins Irina și Andreea-Maria, vedeți mai jos.

Prima surpriză din parte familiei a venit la Adrian Ursu de draga dimineață. Irina și Maria-Andreea l-au surprins pe omagiat cu un desert pe cât de frumos, pe atât de apetisant și sănătos.

Artistul a recunoscut tot astăzi, la emisiunea „Veranda”, că acum un an nu credea în pasiunea soției sale, însă în prezent, crede cu toată ființa, sprijinind-o pe Irina atât pe partea morală, cât și pe cea financiară. Mai mult de atât, familia ar putea să-și lanseze în curând o afacere personală, cu o secție de producere supravegheată de Irina Negară, autoarea având prea puțin spațiu în condiții de casă.

„Prima surpriză de la Irina Negară și Maria-Andreea! Cel mai dietetic desert: tartă cu mere, decorată cu zmeură și mure! Delicios!”

Cadoul adevărat însă avea să urmeze spre seară, când Adrian Ursu a pozat din salonul Florentino Delure, un brand căruia îi este fidel de mai mult timp:

„Cadoul soției mele, ținută elegantă de la Serghei Grigor: Florentino Delure! Să fiu la 4 ace! Superb cadou, mulțumesc mult!”

La mulți ani și din partea noastră, Adrian Ursu!

@irinanegara Superb cadou! Merci mult! 😉👍🏻😎

A post shared by Adrian Ursu (@adrianursuofficial) on

Foto: arhiva personală