Pasiunea Irinei Negară pentru torturi a devenit, între timp, o meserie pe cât se poate de frumoasă și... extrem de dulce! Soția lui Adrian Ursu se dedică în totalitate deliciilor realizate cu mult talent și îndemânare, iar rezultatul este de fiecare dată unul uitimitor.


Și pentru că postează și pe rețelele de socializare capodoperele pe care le realizează, admiratorii virtuali nu uită să-i aprecieze torturile, dar și să se arate interesați pentru a gusta și ei din aceste deserturi apetisante. Pe de altă parte, există și internauți care îi subapreciază munca. Ieri, Irina le-a răspuns acestora, oferindu-le o parte a rețetei-minune pe care o utilizează:

„Pentru cei care mă tot întreabă rețetele, notați: o sticlă întreagă de Asti Martini, o păstaie de vanilie de bourbon de la mama ei din Madagascar, nuci macadamia, cea mai proaspătă și gustoasă zmeură, alte câteva produse, care neapărat trebuie să fie cele mai calitative, trei zile de muncă și niște masterclass-uri de câteva sute de euro. Sper să vă reușească”, a menționat ironic Irina Negară, adăugând și un video în care face ultimii pași în pregătirea tortului.

Публикация от Irina Negara (@irinanegara)

Citește și: Se iubesc ca în prima zi! Cum au fost surprinși Adrian Ursu și soția sa, Irina Negară

Vedeți mai jos și alte torturi made by Irina Negară:

Foto: instagram.com

Distribuie articolul: