Irina Kovalsky le-a arătat tuturor cum arată abdomenul ei la doar o săptămână după ce a născut. Aceasta a adus pe lume cel de-al treilea copil și arată incredibil într-un timp atât de scurt.

Interpreții Irina și Serghei Kovalsky au devenit părinți pentru a treia oară, fiind binecuvântați cu încă o fetiță. Anghelina s-a născut pe 21 noiembrie.

La doar o săptămână după naștere artista le-a împărtășit prietenilor virtuali o fotografie în care își arată abdomenul și le-a dezvăluit cum are de gând să scape de cele 8 kilograme care i-au mai rămas.

„Astăzi este exact o săptămână după ce am născut. Pot spune că după a treia naștere mușchii abdominali, cu siguranță, nu sunt la fel, dar nu este chiar atât de rău. Acum am tocmai 8 kilograme în plus! Dar aceasta este o chestiune de timp. După o săptămână sau două, voi începe exercițiile mele preferate de la Cindy Crawford – un complex special după naștere: mai întâi nivelul A, apoi B și C, care sunt foarte eficiente. Cu ele m-am recuperat după nașterea celorlalți doi copii. Îmi place să fac sport după naștere, anume acasă. Desigur, vreau să fac Pilates, dar nu știu dacă funcționează la timp!”, povestește Irina.

Urmăritoarele interpretei au fost încântate să descopere că nu a mai rămas aproape nimic din burtica ei, la un timp relativ scurt după naștere. Amintim că Irina mai are o fetiță și un băiețel, Anghelina venind pe lume chiar de ziua sfinților Mihail și Gavriil.

Voi cum ați scăpat de kilogramele acumulate pe perioada sarcinii și cât timp v-a luat acest lucru?

Sursa: Instagram.com

Vezi și: Interpreta Irina Kovalsky a născut pentru a 3-a oară. Reacțiile soțului și fetiței mai mari sunt adorabile (Video)

Distribuie articolul: