Nu privește TV-ul din Rusia și era cât pe ce să-și piardă soțul din cauza faptului că își investea energia într-un domeniu ales incorect. A concurat pentru funcția de președinte al Federației Ruse, însă, pentru că n-a renunțat la liberalism și la volorile sale, a decis să părăsească odată și pentru totdeauna acest mediu nainteresant pentru ea. În spatele liderului Irinei Hakamada se ascund două femei: una europeană și una asiatică. Rusoaica este și autoarea unei cărți importante de auto-descoperire. În această carte se regăsesc și secretele legate de diferențele de logică dintre bărbați și femei.

„Bărbatul gândește efectiv și tehnologizat. Anume din acest motiv, valorificând emisfera stângă, el rânduiește și se mișcă în concordanță cu un anumit grafic. Este importantă ordinea și stabilitatea. Bărbații nu iubesc spațiile neorganizate, perspectivele nedeslușite și regulile neclare de joc. Vă amintește asta de ceva? Desigur, de epoca Marelui Haos.

Femeia, însă, conectându-și emoțiile și intuiția emisferei drepte, se simte, în acest haos, ca peștele în apă. Întinzându-și antenele în toate părțile, ea reușește să facă 21 de lucruri în același timp și mai simte și trendurile pe deasupra. Iată ce înseamnă logica feminină. Într-o epocă a schimbărilor, este mult mai ușor să deții o asemenea logică.

20130130_RuArts_11

Concluzie: nu trebuie să vă supărați pe bărbați dacă ei, fiind copleșiți de carieră, sunt capabili să privească doar fotbal când vin acasă; ori dacă, alegând să prepare prânzul de duminică, transformă bucătăria într-o ruină ca de după pojar. Un singur scop înseamnă o singură acțiune. Dacă există multe scopuri, lumea bărbaților se poate măcina.

Nu trebuie să-i chinuiți cu faptul că nu sunt de vină că sunt construiți așa, iar voi sunteți construite altfel. E timpul vostru, dar asta va dura cam încă 50 de ani, după care, ei vă vor ajunge din urmă, pentru că n-au ce se face. Până atunci, să răbdăm, dar să nu uităm: și din punctul ăsta suntem mai puternice!”, spune Irina Hakamada, pe contul său oficial de pe o rețea socială, făcând referire la cartea sa, „DAO al vieții”.

În prezent, Irina Hakamada este căsătorită cu Vladimir Sirotinski. Cunoscând foarte bine nevoia de intimitate a ambelor sexe, Hakamada și-a construit locuința într-un asemenea fel, încât fiecare dintre parteneri să aibă câte un dormitor separat. Altfel zis: casa soților este dotată cu spații comune și separate.

Foto: admagazine.ru, орфографика.рф, buro247.ru

Distribuie articolul: