Actriţa Irena Boclincă, faimoasă prin rolurile sale comice, dar şi prin monodrama „Edith Piaf- femeia care a iubit”, a dansat sexy pe gazon. În cadrul emisiunii AISHOW, de la TNT Bravo, a fost provocată de prezentatoarele Angela şi Mihaela Sîrbu să cosească cît mai senzual iarba din curte. Actriţa, îmbrăcată în rochie de seară, nu s-a jenat deloc! Şi-a mînuiit aparatul de cosit.

Urmăreşte AISHOW în această duminică pentru a afla de ce Irena Boclincă preferă să lucreze în colective bărbăteşti şi ce trucuri actoriceşti foloseşte. În aceeaşi emisiune vezi cum se descurcă în calitate de prezentatoare de ştiri şi cum a jucat rolurile lui Charlie Chaplin, Michael Jackson şi Vladimir Ilici Lenin.

AISHOW îţi oferă posibilitatea să afli poveştile de viaţă ale celor mai notorii personalităţi de la noi din ţară. Politicieni, actori, oameni de succes sunt puşi în faţa provocărilor acasă la Angela Sîrbu în fiecare duminică, ora 19:00, la THT Bravo.

Doar fanii AISHOW au acces la cele mai proaspete actualizări despre invitaţii din fiecare duminică! facebook.com/TVAishow

P

Distribuie articolul: