“Lacrimi curg”, așa se intitulează primul single al formației românești Akcent, în noua formulă. Trupa a finalizat şi videoclipul piesei, unul plin de imagini erotice, cu solistul trupei la bust gol în pat! După “Te aștept cu un buchet de trandafiri” și alte hituri ale adolescenței noastre, Akcent lanseaza primul single și clip în limba romănă în noua formulă. 

Piesa “Lacrimi curg” vine cu o nouă atitudine, cu trupă live, cu un scenariu bine gândit, o poveste tensionată cu scene de dragoste, lumini obscure, pistoale și multe lacrimi. Liderul trupei Akcent, Adrian Șină, a rezumat această lansare specială astfel: „Este cea mai personală piesă lansată vreodată. Atât povestea din videoclip cât și versurile piesei sunt reale, sunt lucruri care mi s-au întâmplat, în trecut însă. E prima oară când am reușit să mă deschid în privință asta, să îmi permit să fiu vulnerabil și să compun o piesă despre faptul că am fost înșelat și trădat de o fostă iubită”. 

 Poza din clip

Adrian a mai adăugat: “Sunt mai fericit și mai entuziasmat că niciodată și probabil ăsta e motivul pentru care am putut să vorbesc despre povestea asta cu ușurință și să întru din nou în stările respective. Este primul videoclip în care am avut scene de dragoste și primul clip în care am putut să fac un alt lucru care îmi place foarte mult: actorie. Am avut ocazia să intru în rolul gândit de regizorul Bogdan Păun și DOP-ul Alex Mureșan care au făcut un material cinematografic care m-a emoționat”.

Adrian, Akcent

 

Voi cât de emoționați ați fost după ce ați urmărit clipul piesei “Lacrimi curg”?

Sursa: Topromanesc.ro

Distribuie articolul: