Scandalul dintre balerina rusă Anastasia Volocikova și familia interpretei ruse Valeria nu se termină nici chiar după o lună de la declanșarea acestuia. Zilele trecue, soțul și producătorul interpretei ruse a decis să clarifice situația în fața presei ruse. Prigojin consideră că introducerea conflictului din Ucraina în showbiz-ul rusesc este de neiertat, deoarece înrăutățește relațiile dintre interpreți.

În legătură cu evenimentele din Ucraina, transmitem condoleanțe familiilor celor care au suferit. Îi criticăm doar pe cei care speculează și încearcă să atragă atenția opiniei publice, trăgând foloasele de pe urma nefericirii altora. Nu vreau să-i ofer Anastasiei Volocikova un motiv în plus de PR, m-am săturat de acest noroi.”

Prigojin a vorbit cu avocatul său și al Valeriei despre acuzația de prostituție, care îi este adusă Anastasiei Volocikova, de către organele de drept. Întrucât Anastasia o educă pe Ariadna – unica sa fiică, ea riscă, în cel mai rău caz, privarea de drepturile părintești. Acesta e unicul lucru care ar opri-o pe Anastasia din acțiuni negândite pe viitor, consideră Iosif Prigojin.

Anastasia nu s-a prezentat la audierile organelor de drept, care o acuză de practicarea prostituției. În aceste zile, balerina, împreună cu mama și fiica sa, se află pe insulele Maldive.

Amintim că potrivit presei ruse, conflictul dintre vedete a început de la o conferință de presă, susținută de Volocikova la Kiev, acum o lună. La sesiunea de întrebări, balerinei i s-a cerut opinia vis-a-vis de refuzul Valeriei de a cânta în Ucraina, după destabilizarea situației de acolo.

Atunci, Volocikova a răspuns fără nicio remușcare: ”Scuzați-mă, dar în opinia mea, asta se numește prostituție politică.”

Foto: annarusska.ru, 7days.ru, captură Instagram, rinf.com, lady.tsn.ua

Distribuie articolul: