Deși sunt împreună de aproape șase ani, au doi copii, griji și probleme ca oricare alți părinți responsabili, Ionuț Dolănescu și soția sa, Doinița, mai tânără cu zece ani decât el, se iubesc și se răsfață cu gesturi tandre, la fel ca în prima zi.
El o soarbe din priviri și o cuprinde de mijloc protector, ea este blândă și înțelegătoare, iar povestea lor de dragoste este la fel de frumoasă ca în ziua în care s-au îndrăgostit. Atunci, când au simțit primii fluturi în stomac, Ionut Dolanescu și Doinița erau amândoi antrenați în alte căsnicii. Ea era măritată, iar el era însurat și așezat la casa lui. Asta însă nu i-a împiedicat să divorțeze și să o ia de la capăt împreună, în scurt timp, aceștia căsătorindu-se și devenind părinții unui baiețel și ai unei fetițe.

“Ionuț îmi oferă dragoste, atenție și mă face fericită. Să știti că eu sunt fericită atunci când merg fanele la el, să faca o poză. Nu sunt geloasă! Nu am motive și am încredere în soțul meu”, a declarat Doinița la “Teo show “de la  Kanal D. Ionuț Dolănescu este total de acord cu tânăra sa soție, recunoscând că nu de puține ori i s-a întâmplat să observe cum bărbații întorc capul pe stradă după ea. “Nici eu nu sunt gelos, chiar dacă soția mea este cu 10 ani mai tânără decât mine. Mă bucur când le cântă oamenilor și văd că este apreciată, că este iubită de public. Am o soție frumoasă și mă consider un bărbat norocos”, a spus artistul sărutându-și soția cu foc în fața camerelor de filmat.

Sursa:  www.wowbiz.ro 
F
oto:  www.wowbiz.ro

Distribuie articolul: