Ei nu doar că au fost un cuplu de dansatori celebru la concursurile naționale de dans. Ionela Țăruș și Mihai Ungureanu au devenit vizibili și la showurile internaționale de talente, printre care „Românii au Talent” sau „Minuta Slavy”. Deși în prezent nu mai dansează împreună, filmulețele care îi surprind pe copii dansând au devenit virale și încă mai sunt distribuite și apreciate pe rețelele sociale. Cu această ocazie, Mihai și Ionela, dar și mamele lor, au fost invitați la emisiunea rusă „Pust Govoryat” de la Pervâi Kanal.

La ediția de ieri a emisiunii „Pust Govoryat” au fost abordate personajele celor mai vizualizate filmulețe de pe YouTube, pe teritoriul Federației Ruse. Pentru că Mihai și Ionela participaseră, în trecut, la „Minuta Slavy”, numele lor deveniseră celebre în spațiul rusesc. Unul din filmulețele care îi surprinde dansând pe Ionela și Mihai a fost apreciat de peste 1,2 milioane de utilizatori ruși, iar cu această ocazie, copiii de 7 ani, împreună cu mamele lor, au mers într-o scurtă călătorie la Moscova.

Dansăm în continuare, dar nu împreună, așa cum o făceam înainte. Ne-am despărțit. Eu practic dansurile sportive, dar am o parteneră nouă”, a declarat Mihai Ungureanu, în cadrul emisiunii.

Întrebați despre motivul pentru care nu mai dansează împreună, Ionela și Mihai și-au îndreptat privirile către mamele lor, dând de înțeles că ele ar trebui să răspundă la această întrebare.

Părinții, copiii cărora practică dansurile sportive, știu că acesta este un tip de sport foarte scump. Pentru că n-am reușit nicidecum să găsim sponsori, s-a întâmplat așa, că părinții Ionelei pur și simplu au renunțat ca fetița să mai danseze cu Mihai”, a mărturisit Lilia Ungureanu, mama băiatului.

Amintim că anterior, Victoria Țăruș, mama Ionelei, mărturisea următoarele, despre motivul despărțirii celor doi dansatori: „A fost o situație care s-a creat, reieșind din posibilitățile financiare ale noastre. Poate e cunoscut sau nu, dar toate costurile sunt achitate de către părinți: ore particulare, care sunt absolut necesare, vestimentație, deplasare, cazare, taxa de participare, deci tot. Acele competiții care urmau sa fie în Italia și Germania, ar fi fost destul de costisitoare pentru noi; am analizat toate momentele și am decis că nu vom putea face față acestor cheltuieli.” (Acasă TV)

Distribuie articolul: