E un adevărat noroc ocazia de a savura un spectacol live cu participarea Valentinei Nafornița, iar aseară, o asemenea revelație a trăit și ex-politicianul Ion Sturza. Aflat la Viena, reputatul antreprenor a ținut să le transmită tinerilor de acasă o lecție importantă: „Luați exemplul Valentinei Nafornița!” Cum și-a argumentat îndemnul, vedeți în mesajul virtual, împărtășit pe pagina sa de Facebook.

Celebra solistă a Operei de la Viena se arată extrem de fericită pentru participarea la un spectacol de excepție în cadrul ultimului turneu al tenorului spaniol José Carreras:

Am avut o experiență frumoasă cu o legendă a muzicii de operă, într-un concert desfășurat aseară, la Vienna Wiener Konzerthaus. Am fost alături de tenorul José Carreras, Lena Belkina și David Giménez Carreras”, spune Valentina.

17457465_1632361293460210_7052308612938825748_n

Ion Sturza a împărtășit un mesaj din perspectiva spectatorului:

„Am fost la un concert de excepție al marelui tenor Jose Carreras la Viena, cu participarea pământencei noastre, Valentina Nafornița. Mai în glumă, mai în serios, i-am spus Valentinei că „a salvat concertul”. A fost o prestație superbă, a unui talent de mare anvergură, în plus, Valentina Nafornița e și o fire extrem de simpatică! A avut opt bisuri în principala sală de concert din Viena! E pentru prima dată când am văzut asemenea exuberanță a publicului vienez.

Valentina cu siguranta a intrat în liga superioară a muzicii clasice internaționale. Cu spectacole la Viena, Berlin, Paris, concerte pe marile scene ale lumii, „riscă” să devină cea mai cunoscută dintre moldovenii secolului. Sigur, e o nouă Maria Bieșu! Îmi doresc mult un proiect comun al Valentinei cu maestrul Doga și, de ce nu, cu Nicolae Botgros! Fan-club-ul Valentinei este gata să se implice.

17457790_831566933650729_6020471595213438101_n

Sper ca acest mesaj să nu stârnească invidie (se mai întâmplă la moldoveni), ci doar bucurie și speranță că putem fi alții decât ne descrie astăzi presa internațională, dar și decât ne percepem noi.

P.S. Pentru cei tineri: luați exemplul Valentinei! Născută într-o familie simplă din nordul Moldovei, a avut nu numai talent, dar și perseverență, combinate cu o muncă titanică. E un exemplu de cum poți ajunge renumit și faimos! Încercați!”

Foto: Facebook.com

Distribuie articolul: