Chiar dacă este foarte misterios când vine vorba despre viața personală, Ion Paladi nu poate să ascundă ceea ce va fi în curând foarte evident. Soția artistului de muzică populară, Veronica, va naște în curând un moștenitor pentru cântăreț. Ion Paladi a declarat astăzi în cadrul emisiunii Deșteptarea că familia sa așteaptă un băiețel!

„Așteptăm un băiat. Sunt cel mai fericit, și cel mai împlinit, iată că Dumnezeu are grijă și de noi. Și părinții mei sunt foarte bucuroși, abia așteptăm ziua când va veni pe lume”, a declarat Ion Paladi, vădit fericit și împlinit.

Despre Turneul în care acum e antrenat Ion Paladi – „Dorul Basarabiei”, artistul spune că a pornit de la Chișinău, a continuat în trei orașe din România, în toată Europa unde sunt moldoveni și încă nu a fost finalizat. „Urmează duminică un concert gratuit în satul meu de baștină, Chișcăreni, apoi mergem în SUA și Canada și vom încheia turneul la Sala Palatului din București. Este Turneul de Triumf, precum a declarat maestrul Nicolae Botgros”, mai spune Ion Paladi.

Distribuie articolul: