Interpretul de muzică populară Ion Paladi are, în acest an, o misiune specială. Cântărețul, care este și tatăl unui băiețel de jumătate de an, are datoria frumoasă de a-l ajuta pe Moș Crăciun să ajungă cu un cadou pentru Lucian. Despre cine îl ajută pe fericitul tată în această misiune, am aflat dintr-un reportaj al emisiunii Paparazzi, de la Jurnal TV.

Precum v-ați dat seama, cea care a mers cu Ion Paladi, în căutarea jucăriei perfecte este chiar cântăreața Cristina Spătar – nașa de botez a lui Lucian și cea cu care Ion Paladi a lansat, în acest an, o piesă cu videoclip. Cântăreața a sosit, pentru câteva zile, la Chișinău, astfel că a „picat” tocmai la țanc. 

După fiecare concert, când revine acasă, Ion Paladi remarcă de fiecare dată lucruri noi la fiul său: „Tot ce vede și mai ales tot ce-i colorat, aprins la culoare, vrea să tragă spre gură. Dacă vorbesc la telefon, întinde mâna imediat ca să-mi ia telefonul și dacă-l ții aproape, poate să închidă apelul”, mărturisește interpretul. 

Lucian este un adevărat lider și se impune de fiecare dată, mărturisește fericitul tătic: „Se enervează și se cam strâmbă când nu-i place ceva. Cristina poate să confirme aici că Lucian seamănă cu ambii părinți”, dezvăluie Ion Paladi.

Nici Cristina Spătar nu pierde vreo ocazie ca să-și răsfețe finuțul cu daruri alese. Cristina a cumpărat de la București, pentru Lucian, o mulțime de hăinuțe. „Dacă-s mai cu experiență, știu ce va folosi mămica și i-am trimis ceea ce știam eu că o să folosească. Într-adevăr i-au folosit; i-am trimis și o salopetă în care bagi copilul și îl scoți afară după asta. E foarte frumoasă”, mărturisește nașa de botez. 

Pe final de excursie prin magazinul cu jucării, Cristina Spătar a găsit și cadoul potrivit pentru finuțul său – o copie fidelă a unui telefon mobil performant. „I-am ales un telefon ca să vorbească mai mult în limba lui și să-i sune nanei în România”, mărturisește interpreta, observând, însă, că la Chișinău sunt exagerate prețurile la jucării. 

Foto: Captură Video

Distribuie articolul: