Cununia a avut loc cu câteva săptămâni în urmă, iar marele eveniment, abia acum. Familia lui Ion Paladi a nășit pentru a doua oară, iar nunta s-a ținut într-ul local select din capitală. Finii lui Ion și Veronica sunt chiar fratele interpretului, Petru, și soția acestuia, Alina.

„E frumos să botezi și să cununi. Săptămîna trecută am fost nași pentru a doua oară! La mulți ani, dragi fini! Casă de piatră”, a notat pe Facebook interpretul de muzică populară.

Cu fam Botgros

La eveniment au fost prezenți și familia Botgros, dirijorul Nicolae Botgros și soția acestuia, interpreta Lidia Bejenaru, dar și Vioristul Cornliu Botgros, nașul de cununie al lui Ion și al Veronicăi. 

Nașa mare a purtat o rochie lungă cu trenă, din mătase, cu decolteu adânc la spate și cu trenă. Veronica a optat pentru o coafură modestă și naturală, iar Ion Paladi și-a asortat ținuta cu cea a soției printr-un frac.

Veronica si Ion 

Micuțul familiei Paladi, Lucian, a fost și el prezent la eveniment, însă bunicii au fost cei care l-au dădăcit, asta deoarece părinții erau printre cei mai importanți oameni ai serii. 

paladi nasi

Foto: facebook.com