Interpretul de muzică populară Ion Paladi și-a sărbătorit ieri, 10 octombrie, aniversarea de 30 de ani. Artistul a dat o mică petrecere pentru cei mai apropiați prieteni și rude, familia și colegii de breaslă. Cine a fost la eveniment și ce daruri a primit Ion, aflați mai jos.

Veronica Paladi

„Astăzi este o zi specială în viața mea. Sunt alături de mine au fost cei mai dragi oameni, iar eu mă simt un om împlinit și fericit, pentru că Dumnezeu mi-a dat de toate din cele ce mi-am dorit eu pâna acum. O familie frumoasă, un public care mă iubește și un Îngeraş de băiețel. Multumesc părinților, că mi-au dat viață, m-au crescut, m-au educat și am ajuns unde am ajuns! Vă salut și îmbrățișez pe toți!!!”, a scis Ion Paladi pe contul său oficial de Facebook.

Ion paladi

Soția interpretului, Veronica, fratele acestuia, devenit recent finul familiei Paladi, Formația Akord, Lidia Bejenaru-Botgros, dar și alți prieteni apropiați au venit cu flori și urări de sănătate pentru artistul ajuns la cele trei decenii de viață.

Akord si Ion Paladi

Finii

Lidia Bejenaru

De la evenimnet nu au lipsit nici părinții interpretului, dar nici frații acestuia. Aceștia nu au ezitat să facă și o poză de familie. Cadourile au fost pe măsura interpretului, dar și pe potriva talentului acestuia. Afară că erau lucruri mari și bine ambalate, nu ne-a reușit să aflăm nimic. Un lucru e sigur, Ion își dorește la cei cei 30 de ani multă sănătate și fericire pentru el, dar și pentru familia sa.

familia lui Ion Paladi

Ion paladi cadou

Foto: Facebook.com/Ion.Paladi

Distribuie articolul: