Interpretul de muzică populară Ion Paladi, pregătește de sărbători un frumos turneu în cinci capitale europene. Impreună cu maestrul Nicolae Botgros și cele mai cunoscute personalități ale lumii artistice: Lidia Bejenaru, Corneliu și Cristian Botgros vor aduce cântecul de acasă în Lisabona, Madrid, Paris, Londra și Atena.

Pe lângă programul foarte solicitant pe care îl are interpretul peste Prut, Ion Paladi se pregătește să plece în Europa cu “Dorul Basarabiei”. După recitalurile frecvente în emisiuni precum: “O dată-n viață” la TVR1, “Răzvan și Dani” Antena 1, “Wow BIZ” Kanal D, dar și concerte la București, Galați, Suceava, Sibiu și Alba Iulia, artisul pleacă în cinci capitale Europene alături de toată familia Botgros.  

 Afis concerte, facebook.com

Turneul european este o continuare a celui desfășurat la începutul anului 2013, când artistul Ion Paladi a avut concerte la Chișinău, Iași și Paris. Concertele s-au ținut cu sălile pline, iar la Paris publicul a stat în picioare, ca să-l asculte pe interpret. Concertele din turneul European implică și lansarea celui de-al doilea album “Dorul Basarabiei” imprimat cu Orchestra națională de Muzică Populară Lăutarii.