După săptămâni de așteptări în care a ținut publicul în suspans, cântărețul de muzică populară, Ion Paladi, a lansat mult așteptatul videoclip în colaborare cu interpreta română Cristina Spătar. Ce au pregătit cei doi videoclipul la piesa „Fa Marie cu bariz ”, vedeți mai jos.

Evenimentele frumoase se îmbulzesc în viața artistului Ion Paladi. După ce și-a încreștinat finul cu nași de botez aleși cu minuțiozitatea sărbătorit exact 4 ani de la căsătoria cu Veronica Bolgari și l-a cununat pe fratele său mai mic, cântărețul îi bucură pe fani cu o nouă veste – a lansat oficial videoclipul de la piesa  „Fa Marie cu bariz”!

Evenimentul a avut loc azi seara, în cadrul show-ului televizat „La Măruță”, de la PRO TV România.

Rupt parcă din Epoca Medievală, videoclipul celor doi artiști ascunde după sine o adevărată poveste de iubire imposibilă din cauza statutului social. 

Ion Paladi joacă rolul unui simplu slujitor al unei familii bogate în care, de altfel, trăiește aleasa inimii sale – Cristina Spătar. Pentru această fată bogată, însă, e pregătit un alt mire, la fel de bogat.

Indiferent de faptul că are preconizat un mire, Cristina îl iubește pe băiatul sărac, iar martorii iubirii celor doi sunt spicele coapte de grâu și familia săracă și muncitoare, a lui Ion. Indiferent de faptul că familia de boieri este împotriva relației lor, dragostea e mai presus de toate.

Dragostea adevărată învinge – această concluzie o tragem, într-un sfârșit, din videoclipul lui Ion Paladi și al Cristinei Spătar, care au colaborat cu o adevărată echipă de actori, regizori și cameramani profesioniști.

Amintim că la 29 iulie, familia Paladi și-a încreștinat moștenitorul, iar unul din nașii de botez al micuțului Lucian a fost chiar Cristina Spătar, venită din România și pentru a participa la filmările noului videoclip.

Duetul cu Ion Paladi este unul de debut pentru Cristina Spătar, care n-a mai interpretat, anterior, muzică populară. 

Foto: Butnaru Oleg/Facebook.com

Distribuie articolul: