În ultima ediție a emisiunii „Business Insider”, difuzată la TV 8, moderatoarea ei, Iolanta Mura a declarat că va pleca din Moldova. Nu este o noutate, în principiu, retragerea ei din afaceri a fost inclusiv din motivul că în termen de un an și ceva va pleca peste hotare. Secretul însă a fost dezvăluit pentru noi - UNDE va pleca Iolanta Mura?

În cadrul interviului cu omul de afaceri Ruslan Cojocaru, Iolanta Mura a declarat că va fi în Byshkek (min 16-17 al emisiunii). Contactată de echipa noastră, moderatoarea ne-a spus unde de fapt pleacă și de ce:

„Eu voi pleca în Kyrgyzstan în vara 2019, împreună cu soțul și fiica. Ben este trimis în misiune diplomatică în Bushkek, va lucra în cadrul Ambasadei SUA, pe un termen de 2 ani. Eu probabil voi lucra acolo în sectorul privat, întrucât am deja câteva oferte. Voi păstra însă o strânsă legătură cu Moldova și toți cei care mă urmăresc pe rețelele de socializare”, a spus Iolanta Mura pentru EA.md.

Precizăm că la începutul lui septembrie 2017, Iolanta Mura a părăsit postul de director general Bemol. Vedeți emisiunea completă în care Iolanta face declarația, mai jos.

Vezi și:  Iolanta Mura se lansează în televiziune. Iată despre ce va fi proiectul ei

Video: TV8.md