Cântăreața de muzică populară Ioana Căpraru e din nou bunică. Interpreta de folclor se laudă cu venirea pe lume al celui de-al treilea nepot - o fetiță, născută de fiica Sofia. Ce-i drept, micuța Ela a venit pe lume tocmai în Londra.

Potrivit Paparazzi, Ella a venit pe lume pe la mijlocul lunii iunie, luând din start nota 10 din partea doctorilor. Totodată, mai aflăm că Ioana Căpraru și-a rezervat deja un bilet de călătorie spre Regatul Unit, pentru a-și vedea nepoata în realitate.

Însăși Sofia, fiica interpretei, recunoaște că primele zile au fost foarte stresante și, chiar dacă acum viața li s-a întors pe dos, asta s-a întâmplat în cel mai frumos sens al expresiei.

„Dormeam mai mult iepurește și, dimineața, deși nu-mi mai spuseră nimic, au decis să ne facă o surpriză. Când m-am trezit, le-am scris un mesaj unde îi întrebam despre care e situația.

Nepoata cântărește foarte bine și, din câte am auzit, copiii care se nasc cu o greutate mai mare, se dezvoltă foarte repede.

Am fost la biserică cu apă și cu busuioc și am sfințit apa pentru ca mai apoi, când mă voi duce, să i se pună câte un pic la fiecare baie.

Pe la vreo 2 ani, când va crește, s-a vedea dacă are auz muzical, când va începe să îngâne ceva”, a declarat fericita bunică, pentru Paparazzi.

Foto: captură video

Video: jurnaltv.md

Distribuie articolul: