Invitaţia de nuntă este primul element din organizarea nunţii care anunţă fericitul eveniment. Invitaţiile de nuntă cu adevărat deosebite sunt cele alese în concordanţă cu personalitatea mirilor, ţinând cont de sezonul în care are loc nunta, tema şi stilul acesteia. Pentru anul 2013, trendurile invitaţiilor de nuntă păstrează un aer elegant, într-un ton vintage. Invitaţii de nuntă cu dantelă. Întrucât unul dintre marile trend-uri pentru nunţile anului 2013 este dantela, aceasta se va regăsi şi în invitaţiile de nuntă. Dacă sunteţi adepta unei nunţi elegante şi în acelaşi timp romantice, atunci invitaţiile de nuntă cu dantelă se vor potrivi perfect cu tematica de nuntă aleasă. În ceea ce priveşte modelul de invitaţii de nuntă cu dantelă, puteţi să alegeţi mai multe variante: puteţi opta fie pentru o invitaţie albă cu o inserţie de dantelă, sau cu un decupaj sub formă de dantelă, fie pentru o invitaţie colorată la care puteţi să alegeţi o inserţie de dantelă care să ofere contrast culorii de bază a invitaţiei.


Invitaţii de nuntă cu o textură care să imite scoarţa de copac. 
Dacă vă doriţi ca invitaţiile să fie deosebite, diferite faţă de ceea ce găsiţi în mod obişnuit la celelalte nunţi, atunci trebuie să alegeţi invitaţii care să imită scoarţa copacului. În acest caz puteţi să optaţi fie pentru alb sau ivoire fie pentru o culoare care să aducă cu scoarţa de copac, maro sau gri, peste care puteţi să puneţi o plăcuţă cu numele voastre.

Invitaţii de nuntă în culoarea mint. Mint a fost una dintre culorile vedetă ale verii 2012 şi se pare că se va regăsi şi în trendurile nunţilor 2013. Cu siguranţă, dacă vă hotărâţi să alegeţi invitaţii în culoarea mint acestea vor atrage atenţia viitorilor invitaţi. Cel mai adesea, invitaţiile în culoare mint te duc cu gândul la o nuntă în stil vintage, însă dacă vrei să acorzi o notă de eleganţă acestora poţi sa le completezi cu o fundiţă albă sau într-o culoare contrastantă.

Invitaţii de nuntă având ca tematică păsările. Pentru anul 2013, trendurile internaţionale aduc în atenţie o tematică aparte, şi anume păsările împreună cu asocierile tematice specifice precum cuibul de păsări. Această tematică este potrivită pentru o nuntă romantică sau în stil vintage.

Invitaţii de nuntă alb-negru. Dacă vă doriţi nişte invitaţii de nuntă clasice, puteţi opta pentru invitaţiile alb-negru sau doar albe. Combinaţia de culori alb-negru puteţi să o adaptaţi unui imprimeu deosebit sau puteţi să adăugaţi o pată de culoare discretă invitaţiilor.

Sursa: www.pregatiridenunta.ro

Distribuie articolul: