Diana Covalenco Noroșian este omul-energie, mereu veselă și activă. Știe să lase după ușă grijile casei, cele se mamă ori soție și să aducă oamenilor doar emoția pozitivă. Având un bagaj de DJ radio, Diana și-a propus să aducă la petrecerile private altceva. Pentru fiecare eveniment, moderatoarea devine parte din familia sărbătorită, iar asta îi aduce o satisfacție enormă. La final unii chiar o întreabă dacă este „de-al lor”.

Nu-mi imaginez o săptămână fără un cuplu fericit

Trecerea de la radio la moderarea evenimentelor a fost spontană. De fapt, prezentam evenimente și în perioada când lucram la radio, însă nu aveam încă experiența prezentării ceremoniilor de familie. Totul a început de la un simplu apel a unei rude , care mi-a încredințat moderarea și organizarea nunții sale. De la glumă până la seriozitate a fost un singur pas. Acum nu-mi imaginez o săptămână fără un cuplu fericit.

Radioul m-a învățat să fiu pe cont propriu

Când ești în emisie directă 4-6 ore, uneori și o zi întreagă, nimeni nu vine să-ți spună ce să vorbești, când să o faci sau ce melodie să alegi. Radioul te învață să cochetezi cu publicul pe care nu-l vezi și în același timp să-l simți. Tot acolo am învățat, să pun valoare pe mesajul pe care îl transmit. Radioul rămâne a fi ca prima dragoste, din care dacă guști măcar un pic, poftești mereu.

Modestia îmbogățește omul

Cred că familiile sau cuplurile care mi-au încredințat petrecerile pot spune mai multe despre mine. Eu mă strădui cu toată lumea să fiu deschisă, energică și pozitivă – altfel aș fi foarte plină de diverse energii după fiecare eveniment. Profesia îmbrățișată mă lasă din plin să savurez cel mai frumos rol din viață – cel de mamă, la pătrat, cel de soție iubitoare și de femeie, cu toate frumusețile și grijile acestui statut.

Nicio nuntă sau botez nu seamănă cu altul

Eu sunt adepta scenariilor personalizate. Din start clienții mei știu că nunta sau alt eveniment de familie, nu va semăna cu al altcuiva. Fug de tipare și cred că anume asta îmi personalizează stilul. Mă bucur că mirii au început a aprecia evenimentele mai diferite cu un specific mai interpretativ, cu momente dedicate doar lor, despre ei și care să fie pe placul lor. Știu un lucru, însă: E puțin să faci scenariul unei ceremonii, trebuie să fii adaptabil situațiilor. Când în sală ai 200 de oaspeți, este logic să apară ceva neprevăzut, doar în așa momente îți poți da seama de nivelul unui prezentator.

Totul e posibil dacă ai o jumătate care te susține

Mama mea îmi spune în glumă că dacă aș putea lega de mine un plug, l-aș trage și pe el. Totul e posibil dacă ai o jumătate care te susține. Când știi să-ți faci munca la superlativ, nu mai ții cont de motivarea financiară. Remunerarea vine, nu însă după investițiile pe care le faci tu însăți în tine ca profesionist. Orele de dicție, microfoanele, recuzita, timpul pe care îl petreci culegând tradițiile de mult uitate (dar foarte actuale) și studiul etimologiei lor – din păcate pe astea nimeni nu le ia în calcul. Și imaginea e o investiție, iar la acest capitol bărbații moderatori au doar de câștigat. Ei au nevoie doar de o singură cămașă ca să arate prezentabil…

Plâng mai mereu la Primul Dans

Mă pot considera un om foarte norocos, Cel De Sus mă ferește de momente neplăcute, deși știu din experiența colegilor mei că ele, totuși, există. Mă bucur ca un copil mic atunci când mirii se sărută sau își îmbrățișează apropiații. Plâng mai mereu la primul dans, iar când mamele lor vorbesc îmi vine să o sun pe mama mea, să-i spun că o iubesc. Nu pot alege doar un singur moment frumos – eu pe toate le port în inimă! Atâta timp cât mirii vor căuta liniște și degajare în ziua nunții, atâta timp va trăi această meserie.

Unicul sfat pentru miri este să nu asculte de sfaturi

Nunta este doar o singură dată în viață și trebuie organizată așa cum o văd mirii. Eu mereu le zic: Părinții au avut șansa să-și organizeze nunta lor, acum este rândul vostru să o faceți! Până când mă simt în formă și pot dărui energie celor din jur voi accepta să prezint evenimente. Nu spun niciodată „Niciodată”. Pentru mine e important ca peste ani să am sute de miri fericiți în spate, familia sănătoasă, să primesc în continuare săruturi dimineața de la soț… Locul unde voi fi mai puțin contează…