Animal printul este prezent în zilele noastre pe covorul roşu, dar şi în ţinutele de zi cu zi, în modă străzii. Animal printul s-a transformat, graţie designerului Cavalli, în regele, nu doar al junglei, ci şi al catwalk-urilor, fiind prezent în colecţiile marilor creatori de modă, dar şi la evenimentele grandioase de la Hollywood.

ele.ro

Rihanna este o fană înfocată a imprimeurilor animal, dar dacă credeai că numai ea poate să poarte acest trend demn de o „ghetto diva”, ce părere ai despre Ducesa de Cambridge, îmbrăcată intr-o rochie animal print, pe vremea când era însărcinată? 

weheartit.com

O singură sugestie – poartă o singură piesă animal print o dată. Dacă încă nu ești sigură pe tine, alege pentru început o geantă cu imprimeu animal sau o pereche de pantofi stiletto – aceștia pot fi purtați aproape de oricine și sunt o adevarată declarație de stil.

Nikki Reed, celebra actriţa din Twilight, este întruchiparea eleganţei. Secretul ei constă în faptul că ştie cum să combine tendinţele actuale, fără să-ţi încarce outfit-ul. Aşadar, cluch-ul cu imprimeu leopard şi accesoriile orange contrastează plăcut cu simplitatea unor jeanşi skinny, purtaţi cu o cămaşă albă cu buzunare mari. Aceste piese de bază sunt perfecte pentru a construi un outfit casual, însă elegant.

 

Kyle Minogue pariază întotdeauna pe non-culoarea eternă: negru. Atunci când trebuie să obţină un cât look aceasta alege să strălucească în imprimeul leopard, fără a devenii vulgară. Actriţă a optat pentru un corset cu animal prinţ şi o fustă lungă, dreapta, lungă până în pământ. Coafura simplă, uşor „neîngrijită” şi bijuteriile discrete au ajutat-o să obţină un outfit elegant şi sofisticat.

 

Distribuie articolul: