Stilul vestimentar îți conturează personalitatea. Nu ești nevoită să porți haine din ultimile colecții ale designerilor de top ca să arăți stilat. E nevoie să îți găsești articolele care te avantajează, indiferent de tendințe, branduri și must have-uri. Învață să fii „TU” cu cele 7 sfaturi pentru a arăta stilat.

1. Să nu-ți fie frică să ai un stil demodat. Dacă porți haine, care ți se potrivesc, nimeni nu va analiza vestimentația ta ca să înțeleagă ce colecție porți și cât de actuală este. Un detaliu vestimentar, care este la modă, dar nu ți se potrivește te va dezavantaja mult mai mult.  Fii sinceră cu tine – ține minte vârsta ta și defectele tale.

2. Viciile pot fi un avantaj doar pentru femeile perfecte. La fel și vulgaritatea. Fii atentă la stilul tău de viață și la felul cum îți pui în valoare corpul, prin vestimentație.

3. Ține mine: cu cât mai mulți ani aduni în pașaport, cu atât mai drept și scurt ar trebui să fie părul tău. Părul lung deseori este un dezavantaj pentru femeile mature.

4. Trebuie să te machiezi în acea lumină, în care să urmează să strălucești. Ziua aplică machiajul la lumina zilei, iar seara, sub lumina becului.

5. Silueta conturată de vestimentație te va arată mult mai suplă decât oricare dietă. Iar dacă îmbraci haine mult prea largi, rezultatele dietei tale nu vor fi văzute.

6. Nu asorta geanta, pantofii și pălăria de aceeași nuanță. Nu ești un obiect de interior, ci un om.

7. Bărbații adoră când femeile zâmbesc și râd. Dragostea față de viață și obișnuința de a savura din bucuria oferită de soartă au un efect mult mai mare decât oricare procedură estetică.

Distribuie articolul: