Faceți niște lumânări simple, pe care le avem de obicei acasă, să arate de Crăciun cu aceste idei drăguțe. Lumânările oferă o atmosferă caldă și festivă, motiv pentru care sunt esențiale în decorațiunile de Crăciun.

Decorează-ți lumânările folosind o bucată de panglică de iută. Înconjurați centrul lumânării cu ea. De asemenea, puteți folosi un alt tip de țesătură sau panglică. Adăugați o ramură de pin, o sferă sau un con de pin ca în imaginile următoare.

Utilizați căni obișnuite ca baze pentru a plasa lumânări. Așezați lumânarea în centru (dacă este necesar, lipiți o bucată de spumă sau spumă florală pe fundul cupei pentru a ține lumânarea) și umpleți cu sfere, conuri de pin, mușchi, bețișoare de scorțișoară etc.

În loc de cană, poți folosi și un pahar sau un borcan.

Aceste decorațiuni pot fi un cadou frumos de Crăciun.

Creați suporturi de lumânări super originale pentru lumânări subțiri folosind borcane de sticlă. Doar umpleți borcanul cu puțină sare și puneți deasupra un ornament sau o sferă de Crăciun. Închide borcanul și lipește o lumânare pe capac. Adăugați mușchi sau ramuri proaspete de pin pentru a ascunde capacul.

Folosește coșuri de Crăciun.

Dacă v-a plăcut postarea – distribuiți pentru prieteni!

 

Redacția ea.md vă urează sărăbători frumoase!

Distribuie articolul: