Situațiile neprevăzute se țin lanț de Angelina Jolie, Brad Pitt și trecutul acestora. Fostul soț al Angelinei Jolie a declarat că celmai mare scop din viața sa este, acum, Jennifer Aniston – fosta soție a lui Brad Pitt, cu care acesta era căsătorit în perioada în care a cunoscut-o pe Angelina. Mai multe detalii despre această poveste deocheată, aflați mai jos. 

Angelina Jolie a fost căsătorită, anterior, cu actorul și interpretul american Billy Bob Thornton. Din 2000 și până în 2005, și Brad Pitt a fost căsătorit. Aleasa inimii lui, de care a fost despărțit din cauza Angelinei Jolie, este celebra actriță Jennifer Aniston.

Access Hollywood scrie că acum câteva zile, Billy Bob Thornton a numit-o pe Jennifer Aniston drept „femeia visurilor”, dând de înțeles că nutrește sentimente de simpatie față de aceasta. 

Sursa citată a obținut această declarație în cadrul unui interviu cu interpretul de 59 de ani. Reporterul a l-a întrebat pe Thornton despre care este obiectul său intim preferat. Acesta a numit-o pe Jennifer Aniston, declarând că optează pentru ea, în defavoarea unor actrițe mai tinere, precum Reese Witherspoon sau Keira Knightley. 

Jurnalistul de la Access Hollywood a repetat întrebarea în mai multe moduri, însă fostul soț al Angelinei Jolie a răspuns categoric: „E Jennifer Aniston. De câte ori trebuie să repet?”, a întrebat acesta retoric.

Starul a mai declarat că Jennifer Aniston este „scopul vieții sale”, adăugând, mai spre sfârșitul interviului că a făcut, de fapt, o glumă.

Tot Thornton este cel care a declarat în octobrie 2014, pentru Hollywood Reporter, că relația sa cu Angelina Jolie a fost o perioadă nebună. Actorul a fost căsătorit cu Angelina Jolie din 2000 până în 2003, iar inițiativa, în cuplu, se afla doar în mâinile soțului, după cum afirmă chiar el. 

Thornton, însă, nu a fost primul soț al Angelinei Jolie. Actrița de la Hollywood se căsătorise, anterior, și cu actorul Jonny Lee Miller. 

Cu Brad Pitt, Angelina s-a căsătorit abia în luna august a anului 2014, după o relație de concubinaj de peste un an. Relația lui Brad Pitt cu Angelina s-a înfiripat chiar în perioada în care Pitt era căsătorit, încă, cu Jennifer Aniston. Actrița l-a sedus chiar pe platoul de filmări pentru producția „Mr. & Mrs. Smith”, în 2005.

Foto: celebitchy.comhuffingtonpost.co.uktuningpp.comusmagazine.com

Distribuie articolul: