Dezvăluiri uluitoare după 20 de ani! Mihaela Rădulescu s-a iubit cu Dan Bittman, iar presa se întreabă de ce nu s-a ajuns la căsătorie? Ce declară Bittman despre aventura cu Rădulescu, vedeți mai jos.

Pe vremea când modera o emisiune de divertisment la Tele7abc, Mihaela Rădulescu a trăit o scurtă, dar intensă, relație de amor cu Dan Bittman. Din păcate, între ei a fost vorba doar o aventură, chiar dacă roșcată îl iubea pe cântăreț la nebunie. Mihaela Rădulescu și Dan Bittman au trăit o frumoasă poveste de dragoste la începutul anilor ’90. Diva abia intrase în televiziune, iar solistul de la „Holograf” era un adevărat crai.

 Mihaela Răduleacu

Răduleasca l-a cunoscut pe cântăreț la începuturile ei în televiziune

Din păcate, deși era iubire mare la mijloc, roșcata nu a putut rămâne prea mult timp alături de cântăreț. Surse din preajma ei susțin că idila lor era una imposibilă, întrucât ambii erau caractere puternice și se certau din orice, iar uneori, se ajungea chiar și la jigniri.

 Dan Bittman

„Mihaela era frumoasă de pusă în ramă, iar Bittman, idolul femeilor! S-au cunoscut pe vremea când ea lucra la Tele7abc și abia își făcea un nume în televiziune. Modera o emisiune de divertisment și începea să apăra prin presa mondenă drept o femeie fatală. Între ei a fost din prima o atracție reciprocă. Însă, ambii erau firi năvalnice, lucru care, la un moment dat, le-a dăunat în relație, căci s-a ajuns la gelozii și cuvinte grele. De altfel, dacă ar fi să fim corecți, Răduleasca și solistul de la „Holograf”  au avut doar o aventură, nicidecum o poveste de dragoste. Mai mult, la scurt timp, ea l-a cunoscut pe Bănică jr. și s-a măritat cu el. L-a iubit pe Dan, dar a preferat să îl bage în „sertarul cu amintiri” decât să se ajungă la situații regretabile”, a povestit o apropiată a divei. 

Sursa/Foto: wowbiz.ro