Află ce îți rezervă astrele pentru acest weekend, 23-24 noiembrie, potrivit horoscopului oferit de profesorul Radu Ştefănescu. Iată la ce să atragi atenția, potrivit Capital.ro.

BERBEC

Dacă este vorba de ceva important, atunci încearcă în acest weekend să fii mai atent. Mare atenţie la călătorii sau deplasări. Dacă eşti precaut, vigilent şi prudent, totul poate fi în parametri normali. Stelele spun, la fel că un bătrân înţelept chinez, că prea multă insistenţă duce la dezastru, pe când cumpătarea aduce succesul! Ţine minte că astăzi lumea are nevoie de poveşti frumoase și vorbe fermecătoare pentru a contrabalansa climatul violent și decadent. Mici îmbunătăţiri şi transformări favorabile ale unei situaţii, veşti bune de departe. Seară de sâmbătă relaxantă şi plăcută. Poate la un film, poate la un concert, poate la un club neagresiv, plăcut şi nepoluant. Duminică este zi de aranjat garderoba pentru sezonul de iarnă.

TAUR 

Gândirea pozitivă şi arborarea unui zâmbet permanent te fac să obţii sprijin chiar de la persoanele care nu te plac aşa de mult. Weekend-ul este favorabil, mai ales în domeniul sentimental. Dacă astăzi te simți cumva zdrobit de refuzurile prietenilor și ale anturajului, în general, nu-ți risipi inutil energia că să demonstrezi că ai totuşi dreptate. Configuraţiile planetare mixte şi o privire mai filozofică asupra vieții pot face că aceast weekend să treacă repede şi fără necazuri mari. Legăturile de sânge şi de mir contează, restul sunt niște străini, aşa că tot de la parinţi sau frați poţi obține ceva bani şi poate și o vorba bună. Asta duminică. Trebuie doar să încerci.

GEMENI   

Nu rată ocaziile din weekend din cauza încăpăţănării sau a grabei caracteristice zodiei. Trebuie să ai încredere, dar să nu te implici total. Limitează-te doar la activităţile obişnuite. Mult entuziasm şi optimism şi o privire mai filozofică asupra vieţii te ajută să te bucuri din plin de deliciile iernii care vine, vine. The Winter is Coming! Care delicii, costă din ce în ce mai mult! Parcă nu ştii cât costă un costum arctic că lumea sau nişte cizmulițe îmblănite, de la mama lor din Alpi… dar poţi cumpăra lucruri bunicele și din țară, sigur dacă nu eşti prea pretenţios. Stelele şi conjunctură astrologică te avantajează astăzi, protejându-te eficace împotriva atacurilor familiei şi prietenilor care vor neapărat să te scoată la plimbare sau la nu ştiu ce festival, sau concert de jazz. Tu vrei la munte! Duminică trebuie să eviţi asumarea de angajamente şi responsabilităţi pe termen lung, să nu faci promisiuni bombastice pe care apoi să le regreţi.

RAC  

Ai multe lucruri nerezolvate şi proiecte amânate, dar sâmbătă ai posibilitatea să mai rezolvi câte ceva, ai spor în ceea ce faci şi inspiraţie. Nu pleca la drum lung, mai ales pe seară! În această perioada a weekendului ai ceva noroc. Asta nu înseamnă că ai să câştigi la loto, la casino sau la orice alt joc aranjat. Poziţia lui Venus indică prietenii noi şi petreceri reuşite, așa  fă un tur de telefoane pe la prieteni  să vezi de unde sare invitația.  Se poate să primeşti scurte veşti neaşteptate de la membrii familiei şi/sau de la prieteni. Surprize plăcute şi mai puţin plăcute, situaţii care evoluează spre întorsături neaşteptate, dar comice până la urmă, sunt deliciile weekendului.

LEU   

Sâmbătă poţi dezarma sau convinge pe oricine prin calmul şi zâmbetul tău permanent. O zi favorabilă deciziilor inspirate în ceea ce priveşte planul sentimental. Seară, la cumpărăturile de sâmbătă! Este momentul să te gândeşți la un curs nou în viaţa ta sentimentală. Nu fii original cu orice preț. De obicei modul acesta de abordare sperie şi înstrainează, în loc să atragă! Trebuie doar să inspiri încredere şi să asiguri pe cei din jur că se pot baza pe ține, în orice împrejurare. Sâmbătă ai tendinţa, pentru unii supărătoare, de a fi permanent în ofensivă, să ţii la părerea ta și să nu faci concesii sau compromisuri nimănui. Păstrează-ti calmul și umorul. Duminică poți să primești o veste în doi peri despre o reuniune de familie la care te aşteptai să fii invitat.

FECIOARĂ  

În weekend eşți uşor confuz şi poţi să pierzi din vedere reperele care te ghidează. Oferă-ţi puţînă relaxare, poate un film bun sau o carte interesantă. Nu lăsă oboseală să-ţi conducă viaţa! Astăzi te cuprinde o dorinţă obsesivă să faci gospodărie, să mergi la piaţă, să cumperi bunătăţi. Imaginezi feluri de mâncare complicate, dar delicioase. Nu te opri, ceva-ceva tot o să iasă! Horoscopul tău arată că iți este necesară o viață ceva mai activă, şi poți începe cu plimbări scurte în aer curat, evitând aglomerația, dar şi frigul. Atenţie să nu transpiri şi apoi să răceşți! În acest weekend faci schimbările la care te găndeai de mai mult timp, care privesc dispunerea şi ergonomia camerei tale şi de ce nu a bucătariei şi a livingului.

BALANŢĂ  

Evită discuţiile aiurea cu anturajul. Pierzi timp şi te enervezi degeaba. Gestionează resursele pe care le ai cu multă grijă. Pe plan material, al proiectelor de weekend, eşti avantajat. Sâmbătă uminică nu trebuie să forţezi lămurirea unor situații, deoarece atuul pe care te bazezi, armonia empatică, nu te ajută prea mult. O persoană care te-a dezămăgit, sau evitat, în ultimul timp încercă în acest weekend să-şi răscumpere păcatele. Atenţie la datele primite, deoarece de multe ori reprezintă părerea celui în cauză şi nu o descriere cît mai apropiată de realitate. Duminică seară poți să primeşti o veste, care te poate bucură.

SCORPION  

Simţul tău practic îţi este de mare folos în acest weekend. Îţi plac trăirile simple, puternice, emoţiile tulburătoare. Ai parte de o „neaşteptată cotitură a destinului”, vorba lui Confucius! Sâmbătă – micile înfumurări pe care le afișezi pot fi interpretate că un succes pe care de fapt nu l-ai avut. Cineva, probabil din Fecioară sau Săgetător încearcă să te ajute, să-ţi între în graţii. Sâmbăta, zi de ordine şi curăţenie! Duminică seară eşți invitat, se pare, la o petrecere veselă, poate o zi de naștere, poate o petrecere ad-hoc.

SĂGETĂTOR

Chiar dacă o să scoţi fum pe urechi, puneţi creieraşul la treabă la toată capacitatea, lasă intuiţia. În acest weekend ai de rezolvat o problemă de iscusinţă, de inteligenţă, nu de ghicit! Nu prea ai spor, orice ai face. Oferă-ţi o pauză, doar este sâmbătă. Poate la un film, sau o prăjitură cu o prietenă şi cu vorbe multe. Seară plăcută, relaxantă cu familia sau prietenii. Relaţiile cu persoanele născute în semne de aer şi foc sunt în acest weekend armonioase, dar nu prea grozave cu cei născuți în semne de apă și pământ. Nu te amestecă cu cei care nu sunt că ține. Mezalianţele şi amestecurile de religii şi rase au fost întotdeauna motive de conflicte, mai mari sau mai mici!

CAPRICORN 

Fără scamatorii şi hipnoză reuşeşti să aliniezi prietenii, familia, la programul tău de weekend. Nu ai nimic foarte important sau foarte urgent de făcut, aşa că odihneşte-te mai mult! Eşti bine. Este urmare satisfacţiei de a respectă programul de sâmbătă şi duminică. Eşti un perfecţionist şi lucrurile făcute bine şi la timp îţi dau o stare de siguranţă, de control asupra timpului. Mesajul stelelor, repetat de mai multe ori, că să înţelegi mai bine, este să dai dovadă de tenacitate şi consistenţă. Horoscopul tău te sfatuiește să ceri sfatul și sprijinul unui prieten experimentat, înainte că ceilalți să se prindă că nu ştii să te descurci!

VĂRSĂTOR  

În weekend nu juca după cum cântă alţii, decât pe bani foarte mulţi! Fără prejudecăţi şi reţineri păguboase trebuie să afirmi astăzi exact şi cu multă hotărâre care sunt interesele tale! Rezişti cu succes unei tentaţii. Trebuie să te convingi că seducţia lucrurilor care îţi trebuie neapărat e doar o strategie de consumism. Eşti stabil afectiv, aşa că poţi lua decizia corectă. Şoapte pe înserat şi vremea ciudată te ajută să devii mai sentimental decât de obicei. Duminică o poți folosi să iei, în sfârșit, decizia aceea deșteaptă, curajoasă și dreapta, la care te gândești de mai multă vreme.

PEŞTI 

Optimismul, bucuria şi setea ta de viaţă sunt cheia succesului social din weekend. Poate o petrecere, poate un eveniment în care eşți centrul atenţiei şi sarea în bucate. Chiar dacă ai nevoie de mai mulţi bani (cine nu are?) nu-ţi sacrifică pasiunile tale şi micile plăceri pe altarul viţelului de aur. Simţul tău posesiv ţinut prea mult în frâu se răzbuna sâmbătă. Discuții aprinse cu cineva de la care vrei să obții ceva important. Reuşită, pentru că încăpăţânarea bate logică. Duminică trebuie să faci, neapărat, ceva care îţi place mult, poate să te duci la un concert, poate o prăjitură cu cafea scumpă, la o petrecere în familie, sau pur şi simplu să stai relaxat în pat! Alege!

Sursa: Capital.ro

Distribuie articolul: