Ai ales deja ţinuta potrivită, de la pantofi şi costum până la accesoriile pentru ziua de mâine dar eşti în pană de idei când vine vorba de machiajul perfect pentru interviul de angajare. Ştim cât de greu e să faci alegerea corectă de aceea iată top cinci sfaturi pentru a arăta la înălţime.

1. Baza: Mai puţin înseamnă mai mult. Pentru a crea o impresie bună, este important să ai un aspect proaspăt şi curat. Investeşte întrun fond de ten sau o cremă nuanţatoare bună. O faţă proaspătă, clară inspiră încredere şi simpatie, de aceea evită utilizarea a mult fard de obraz sau contur.

2. Unghiile: Culoarea potrivită pentru tine. Alege culori neutre şi naturale. Roz pal, nud sau manichiura franceză sunt opţiunile care arată bine fără a distrage de la conversaţie.

3. Ochii. La fel ca unghiile, machiajul ochilor trebuie să fie unul simplu şi clasic. Un fard de pleoape subtil, maro, gri neutru sau bej asociat cu rimel şi puţin dermatograf este perfect.

4. Ce sa iei cu tine. Vremea caldă, ploaia, vântul sau chiar emoţiile pot face adevărate ravagii în machiaj. Pentru aceasta, pregăteşte câteva arme pe care să le ai la îndemână oricând vei avea nevoie de ele. O pudră compactă, un deodorant, o sticluţă mică de parfum, şerveţelele umede şi un creion dermatograf te vor scăpa de griji pentru toată ziua.

5. Buze: luciu sau ruj? Luciul sau rujul, ambele pot fi purtate la un interviu de angajare. Dacă eşti adepta rujului, optează pentru unul roz cu aspect natural sau alege o culoare apropiată de cea a buzelor tale. Dacă iubeşti luciul, aplică o cantitate mică şi evită sclipiciul. O culoare discretă a buzelor este alegerea optimă pentru birou.

Distribuie articolul: