Ori de câte ori trece Prutul, realizează că în Republica Moldova o așteaptă un public ce emană iubire, căldură și prietenie, tocmai de aceea își dorește să ajungă și la Chișinău cu un turneu de promovare a celui mai nou album al său:INNA”.

Da, am stat de vorbă cu interpreta care s-a apropiat de fanii din Moldova în special după lansarea unor piese alături de trupa Carla’s Dreams. Am fost surprinși să aflăm că într-un an ca 2015, INNA a reușit cât alți artiști nu fac nici în 10. A avut turnee în Europa, Japonia, Mexic și Chile, și-a ridicat premiile binemeritate, iar piesele ei au ajuns pe coloana sonoră a unor producții de la Hollywood.

INNA ne-a mărturisit taine legate de imaginea sa scenică și a recunoscut că nu alunița de pe buza superioară o face să atragă norocul. A muncit și muncește mult, iar despre asta, vă veți convinge și în interviul acordat în exclusivitate pentru EA.md.

INNA, prin ce se face valoros, pentru tine, publicul basarabean? Simți că piesele semnate alături de Carla’s Dreams te-au apropiat mai mult de publicul de peste Prut?

Pentru mine, publicul din Republica Moldova este foarte important, îmi este foarte drag, sunt primită de fiecare dată cu căldură, iubire, prietenie și pentru acest lucru, sunt recunoscătoare. Cred că piesele interpretate alături de Carla’s Dreams m-au apropiat de oamenii din Moldova și mă bucur, sunt încântată să mă întorc de fiecare dată peste Prut și mă voi întoarce de fiecare dată cu mare plăcere și cu drag.

IMG_5134-3

Urmează noi provocări alături de trupă? Cum ți se pare acest proiect?

Îi apreciez foarte tare pe cei de la Carla’s Dreams, sunt incredibil de talentați, este un proiect extraordinar, mă bucur că au prins la publicul din România și că oamenii sunt receptivi la mesajele lor, la muzica lor. Eu îi susțin și îi voi susține mereu! Cu siguranță, dacă se va ivi ocazia unei noi colaborări, cu tot dragul. Doar sunt colegii mei de la Global Records.

inna3

Noul Album „INNA” promite a fi un mare succes. De ce „Yalla” a fost ales a fi primul single de pe album?

Am ales „Yalla”, pentru că întocmai precum „Diggy Down” și „BOP BOP”, este o piesă diferită ca și sound față de cele pe care le-am lansat până acum. De asemenea, este primul meu single oficial în care cânt în limba arabă. Am filmat videoclipul în Maroc, pentru a reproduce cât mai bine starea piesei.

De ce ai ales sa lansezi o piesă în limba arabă? Cât de ușor a fost să o înveți?

Nu a fost nici foarte greu, nici ușor. Am avut parte de ajutor de la Nadir, cel care a compus piesa, care vorbește bine limba, m-a corectat, m-a ajutat. Am simțit că vreau să lansez și în altă limbă după engleză, română, spaniolă.

Care sunt cele mai memorabile colaborări pentru tine, din noul album? Ai una preferată?

Cred că fiecare este importantă și spune o poveste, reprezintă un moment din cariera mea. Și Marian Hill, un proiect mai nou din America și Eric Turner sau Morandi sunt artiști care mă inspiră și mă bucur că am colaborat cu ei.

inna7

Se numără Republica Moldova printre țările în care vei promova cel mai nou album al tău? Spre ce țări şi continente ținteşti?

Eu îmi doresc să promovez albumul și în Republica Moldova, să vin mai des, să cânt fanilor mei. Voi avea un turneu în Japonia, în Mexic, dar și în Europa, deja pregătesc piese noi, am și niște videoclipuri filmate. Surprize vor fi multe, așa cum mi-am obișnuit deja fanii.

Se zice că femeile care au moştenit alunițe pe buza superioară, sunt extrem de norocoase. Te consideri un om norocos ori norocul înseamnă întâi de toate muncă?

Mă simt și norocoasă, trebuie să recunosc! Dar am și muncit și muncesc foarte mult, o fac cu drag, din pasiune pentru ceea ce fac. Muzica este foarte importantă pentru mine, fanii mei la fel, ei m-au făcut ceea ce sunt azi.

inna4

Cine sunt oamenii cărora le ești recunoscătoare pentru imaginea ta scenică?

Am o echipă cu care colaborez constant pentru look-ul meu, fie că este vorba despre ședințe foto, videoclipuri, emisiuni, evenimente. De multe ori, la concerte, mă machiez singură, am învățat trucurile de la Andra Manea, make-up artistul meu. Apoi Sorin Stratulat – cel care are grijă ca părul meu să arate impecabil. În ceea ce privește ținutele mele, Domnica Margescu și Roxana Voloseniuc sunt stilistele care mă ajută să mă simt „eu”. Sunt foarte pasionată de zona aceasta de fashion, mereu caut inspirații, moodboard pentru clipuri, ședințe foto.

QT0B2846

Cea mai sinceră recomandare beauty pe care ai vrea să i-o oferi unei femei…

Să folosească produse naturale atât pentru față, cât și pentru corp. Eu folosesc unt natural pentru corp, pentru față, cremă pe bază de plante, apă termală.

Care ar fi cea mai importantă lecție despre bărbați, pe care i-ai mărturisi-o fiicei tale, peste ani?

Să știi că nu m-am gândit deloc la partea aceasta. Nu am încă o lecție de mărturisit. 🙂

QT0B3161

Ai muncit pe rupte încă de la începutul anului. Ce puncte din wish-list-ul tău personal şi profesional s-au materializat în 2015?

Așa este și mă bucur de reușitele mele. În primul rând, piesele mele „Diggy Down” și „BOP BOP” au fost locul 1 în România, au obținut succes și în străinătate și sunt încântată! Sunt două piese diferite față de cele cu care mi-am obișnuit publicul, dar se pare că au fost primite frumos. Apoi, cel mai recent single „Yalla” are aproape 20 de milioane de vizualizări, a fost primit foarte bine. Am lansat albumul „INNA”, cel de-al patrulea din cariera mea. Am bifat o colaborare cu Eric Turner, cunoscut publicului datorita piesei „Written in the Stars”, alături de Tinie Tempah.

Două dintre piesele mele: „Good Time” feat. Pitbull și „Cola Song” feat. J Balvin sunt incluse pe coloana sonoră a unor filme de renume de la Hollywood „Young and Hungry”, „Pitch Perfect 2”, respectiv „Spy” – film în care joacă Jude Law, Jason Statham, 50Cent.

Am avut turnee în Europa, Japonia, Mexic, Chile.

Am câștigat Best Romanian Act la MTV și Best Dance la MMA Sibiu.

QT0B3288-2

A trecut încă un an în care ai fost solicitată de jurnaliști și chiar urmărită de paparazzi. Cum vezi această incursiune în viața privată a vedetelor?

Cred că este un aspect firesc al vieții de persoană publică și, odată cu trecerea anilor, m-am obișnuit cu această ipostază.

Pentru că Moşu’ aduce şi oameni, tu pe cine ți-ai dorit de Crăciun?

Mi-ar plăcea să îi am mai des alături de mine, în turneu și în călătoriile mele, pe cei dragi mie.

Fiind o femeie remarcabilă, ce sfat le-ai transmite cititoarelor EA.md?

Fiți voi înșivă, aveți încredere în voi, luptați pentru visurile voastre! Și nu uitați de copilul din voi! 🙂

Îți mulțumim, INNA!

Foto: Gabi Hirit

Distribuie articolul: