Revista pentru femei EA.md și SA Art-Vest te invită la „Cea mai tare Petrecere în Pijamale” – un eveniment plin de surprize inedite și multă distracție, chiar în ajunul Zilei Internaționale a Femeii. Ți-am pregătit, alături de partenerii noștri, brandurile Ermanno Scervino, Bellora și Brums, invitați de marcă, concursuri distractive și premii pentru care merită să te bați, în papuci de cameră și în pijamale! Vor fi și surprize sexy cu multe doze de umor.

Pe 7 martie organizăm un eveniment ieșit din calapoade și foarte distractive, cu mare drag de femeile care se inspiră și citesc zilnic EA.md. Alături de partenerul din acest an, SA „Art-Vest” și brandurile Ermanno Scervino, Bellora și Brums, vom da o petrecere în pijamale plină de surprize și de momente speciale. Prietenele noastre vor avea parte de un eveniment mai neobișnuit, pipărat cu discursuri ingenioase și încins de invitați înflăcărați.

Biletele pentru eveniment sunt disponibile în număr limitat pe FEST.md

Și pentru că femeile au fost create să fie solidare și să dăruiască, am decis să îndemnăm partenerii proiectutlui să doneze fonduri ONG-ului ProSanatate și Recuperare. Centrul oferă Sprijin psihologic în perioada de reconvalescență pentru femei cu mastectomii sectorale sau radicale, precum și pentru ceilalți membri de familie.

Partenerul general al evenimentului: „Art-Vest” SA cu brandurile: Ermanno Scervino, Bellora și Brums.

Partenerii Petrecerii în Pijamale sunt: 2nd Avenue, Detox Delivery, Unicorn Estate, Niagara Fitness Club, SameOld Brand New, Irka Shoes, Daria Room, Kăsăndruța, Antos, Pretzel, Elena Ozun fitness&nutrition studio.

Biletele pentru eveniment sunt disponibile în număr limitat pe FEST.md

Vezi cum a fost la edițiile precedente ale Petrecerii în Pijamale Ediția I și Ediția II