Celebru prin timbrul vocal rar întâlnit, interpretul român de muzică uşoară, Mihai Trăistariu îşi va deschide în luna ianuarie a anului viitor o Şcoală de Muzică. Academia, care se va numi „eMenTi STAR ACADEMY”, fiind un joc de cuvinte cu iniţialele cântăreţului, va fi o altfel de școală de muzică. Ce se va preda la Academia lui Trăistariu și de la cine a furat anumite idei, aflați imediat.

În cadrul școlii se vor organiza cursuri de fotbal, kinetoterapie, chiromanţie, numerologie, înot, iluzionism, pian sau pescuit, break-dance și machiaj, cursuri de dirijat (orchestre) și formula 1, video shooting și apicultură, vioară și astrologie, hairstyling și webdesign, actorie și nutriţie, dietetică, balet, beat-box, canto și cosmetică, împletit și fotografie, salsa și televiziune,  chitară și Multi Level Marketing ( MLM ), cursuri de mix-mastering într-un studio de înregistrări și cursuri de gătit etc.

Înterpretul declară că a furat unele idei de la Eminem. “Căutam ceva despre el pe Wikipedia şi am văzut că numele lui de scenă vine de la Marshall Mathers, M&M (în engleză eM and eM) şi el a spus Eminem şi uite aşa i-a rămas numele. Şi eu am spus eMenTi – eM and Ti – M&T, Mihai şi Trăistariu.” Deşi pentru noua sa investiţie a trebuit să scoată câteva mii de euro din buzunar,  artistul n-o consideră o afacere. “N-aş numi-o afacere pentru că e o plăcere şi sincer să fiu din taxele pe care o să le pun copiilor am calculat c-o să-mi rămână zece euro de fiecare persoană, deci nu e o afacere. E o şcoală de muzică pentru tineri, vreau să-i ajut”, spune Mihai.

Prima preselecţie pentru Şcoala de muzică a avut loc miercurea trecută la Constanţa. Trebuie spus că cei care trec castingurile organizate în ţară îl vor avea ca profesor mai apoi chiar pe Mihai Trăistariu, ajutat de alţi doi interpreţi foarte talentaţi, Raluca Sofrone şi Lucian Colareza. Mihai are visuri măreţe cu noul lui proiect.

“Vreau să fac o şcoală aşa cum nu a prea fost în România în sensul că n-am s-o fac după tiparul vechi de profesori de canto, care sunt mai în vârstă şi predau după metode vechi, vreau să-i învăţ pe copii să cânte modern şi chiar să-i scot la competiţii gen Vocea României, X Factor. Îmi doresc şi să înveţe de la mine”, a mai declarat artistul pentru presa românească.

Distribuie articolul: