Să nu credeți că ați citit anapoda – Mihai Ciobanu a lansat astăzi prima piesă de muzică ușoară, dedicată soției sale, Valentina, în cadrul unei emisiuni televizate. Artistul care ani la rândul ne-a bucurat cu frumoase melodii de muzică populară cântă de astăzi estradă. Mai mult, Mihai Ciobanu vrea să lanseze și un album întreg în acest stil. (VIDEO)

“După 60 de ani m-am gândit să nu mai plictisesc atâta lumea și să trec la muzica ușoară. M-au ajutat cu orchestrațiile Ion lincovschi, Ion Condrea, Sandu Gorgos, la versuri am lucrat cu Vasile Romanciuc, Radmila Popovici Paraschiv, iar muzica a scris-o Maria Stoianov, dar și altă lume bună. ‘Viața e frumoasă dacă iubești’ se numește CD-ul deja lansat. Am mai făcut și eu câteva piese, sper să nu mă judece lumea prea aspru”, a declarat Mihai Ciobanu zâmbind în cadrul emisiunii Deșteptarea de la Jurnal TV.

Interpretul a declarat că pleacă în Canada, la feciorul său pentru a-și vedea nepoții. Se va întoarce pentru a promova acest CD, dar și pentru alte evoluări programate.

Distribuie articolul: