Fericire mare în familia lui Aurel Chirtoacă. Interpretul, alături de soția sa, Daniela, dar și de feciorul Laurențiu Chirtoacă, ard de nerăbdare să o vadă mai repede pe noua membră a familiei – surioara lui Laurențiu. Încă nu au decis cum o vor numi, cert e că bucuria venirii ei pe lume e cu atât mai mare, cu cât familia nu mai spera că va avea copii.

Medicii le-au spus că nu mai au șanse de a-și mări familia, însă ei nu au încetat să spere. „Am fost diagnosticată cu sterilitate, ca după două luni să aflu că aveam 10 săptămâni de sarcină cu bătăi de inimă. Ce să zic decât că mai mare bucurie n-am avut. Lui Aurel i-am dat vestea foarte tipic zilelor noastre, n-am putut aștepta să-l văd acasă, așa că a aflat dintr-un mesaj cu poze la testele pe care le-am facut, urmate de întrebarea ‘îți place?’”, ne-a declarat Daniela, soția artistului.

Daniela si Aurel Chirtoacă

Și mai mare bucuria după câteva luni, când au aflat că așteaptă o fetiță. „Am fost foarte încântați să aflăm că vom avea o fetiță. Încă nu am ales un nume pentru ea, avem mai multe variante, însă cred că mai curând vom decide atunci când o vom ține în brațe”, a mai povestit Revistei PentruEA.md Daniela Chirtoacă.

Aurel chirtoacă

laurCel mai confuz, atunci când a aflat vestea a fost mica vedetă a familiei, Laurențiu. „Nu știa ce să facă și cum să reacționeze. După câteva clipe de meditație, când și-a mai revenit, mă tot cuprindea și mă pupa într-una. Acum nu are răbdare să-și vadă mai curând surioara. Cred că al e cel mai nerăbdător dintre noi toți”, ne-a mai spus viitoarea mămică.

Precizăm că fiul cel mare al soților Chirtoacă, Laurențiu, are 6 ani. Cântă și el și chiar are câteva duete alături de tatăl său.

Le dorim multă sătătate, iar Sărbătorile de iarnă să-i găsească deja în patru, împreună cu micuța lor prințesă.

Foto: Arhivă personală

 

Distribuie articolul: