Pentru artiști vacanțele sunt adevărate oaze de liniște și relaxare, ori munca, de cele mai multe ori noaptea îi surmenează de-a dreptul. Viorica Lupu a avut parte de odihna mult-așteptată pe litoralul turcesc, alături de iubitul ei. Vezi mai jos impresiile interpretei din vacanță. “A fost o odihnă foarte așteptată și dorită, deoarece anul acesta am muncit mult, iar până la iarnă ne așteaptă iarăși multe evenimente publice și private la care trebuie să fim în formă. Am fost în Turcia, în orășelul Belek, împreună cu iubitul meu, Sergiu Pavlov, cu care suntem împreună deja de patru ani”, ne-a mărturisit interpreta de muzică populară Viorica Lupu.

Artista s-a odihnit pe cinste, la cinci stele cu servicii all inclusive, așa că nu țină grijă de nimic. “Ne-am dorit o vacanță mai pasivă, unde să avem absolut totul asigurat, ca să nu avem griji în plus. Am vizitat într-o zi și Cascada Garbuz Kalduran din Antalya, nu am putut să nu trecem pe la bazarul turcesc, de unde am procurat ceaiuri locale – aromate și gustoase”, a povestit revistei noastre Viorica.

 

Interpreta recunoaște că a pus și câteva kilograme pe ea, însă e sigură că le va da jos rapid, deoarece imediat ce a revenit acasă a și început munca pe la nunți și petreceri private. “Pentru că am fost în Turcia deja de două ori, la anul ne dorim o altă destinație, poate Grecia sau Spania. Oricum alegerea va fi pentru o vacanță liniștită și calmă, motiv de a ne încărca bateriile cu energie. Pot spune că am avut o vacanță de vis”, a mai adăugat Viorica Lupu.

Foto: Arhiva Personală 

Distribuie articolul: