Dacă anul trecut a fost cel al mămicilor, a venit acum perioada mireselor și a mirilor din lumea mondenă. Viorica Lupu, interpretă de muzică populară, s-a căsătorit în week-endul trecut cu iubitul său, Sergiu Pavlov. Artista a păstrat și la cununie stilul tradițional stilizat, purtând o rochie creată de un designer autohton. 

Au ținut totul în taină, iar atunci când prietenii au aflat, s-au bucurat foarte mult pentru ei. „Am celebrat doar cununia, cred că nunta o vom planifica pentru anul viitor, în toamna 2015, însă data exactă încă nu a fost stabilită. Suntem împreună de mai bine de cinci ani, iar acest pas era deja foarte evident în relația noastră”, ne-a declarat Viorica Lupu.

Viorica Lupu

Programul foarte ocupat de artiști nu le permite să sărbătorească acum marele eveniment, de aceea s-au limitat la o petrecere mică alături de părinți și nași, iar pentru luna de miere au rezervat doar două zile. „Acum suntem prinși cu concerte și petreceri private, însă într-o mică „vacanță de miere” vom merge pentru două zile la Londra, pe la finele lunii octombrie”, ne-a declarat Viorica, în exclusivitate.

Viorica Lupu mireasa

Cununia a fost oficiată la Catedrala Mitropolitană „Nașterea Domnului” din centrul capitalei, iar mireasa ne spune că soțul ei vine din neam de lăutari. „Sergiu Pavlov se numește soțul meu și vine dintr-o familie de lăutari cu tradiție, tatăl lui fiind acordeonistul Sergiu Pavlov”.

Viorica Lupu

La cununie, Viorica a purtat o rochie cusută la comandă, după placul și ideea sa, într-o culoare fină de bej-roz, cu elemente tradiționale. „Am avut emoții extrem de mari. La cununie am și scăpat câteva lacrimi de fericire. Și eu care credeam că deja sunt obișnuită cu emoțiile… aici a fost altceva, deci ca în poveste. Cununia a fost oficiată de doi preoți, iar evenimentul a fost destul de emoționant și pentru părinții noștri”, ne-a mai povestit mireasa.

Cu nasii

Și nașii interpretei sunt muzicieni, este vorba despre familia lui Sergiu și Oxana Cuzuioc. „Nașul mare este membrul orchestrei „Lăutarii”. Cât despre sărbătoare, a fost cu cei mai apropiați. Cel mai mult mă bucur că mi-au fost alaturi bunicile mele, care țin la mine enorm de mult”, spune Viorica Lupu.

Foto: Nica Studio Pro

Distribuie articolul: