Povestea lui Daniel Badan, băiețelul de doi ani care suferă de un viciu cardiac, continuă să sensibilizeze. În urma reportajului realizat de UNIMEDIA, tot mai multe persoane și-au manifestat dorința de a-l ajuta pe Daniel. Printre acestea se numără și interpreta Victoria Lungu. Victoria Lungu a lansat zilele trecute un nou album și videoclipul la piesa „Inimă”, dedicată mamei Victorie, plecată anul acesta în lumea celor drepți. „Am ales și o piesă care să exprime exact starea pe care o am în acest an 2013. Am vrut să le transmit colegilor mei, prietenilor mei că inima mea bate pentru ei și eu voi fi puternică și voi merge înainte. Pe acest album o să vedeți că scrie: „Grija ta, mamă, purtată acolo undeva de sus, îmi dă aripi să zbor și curaj să iubesc”, a spus cu o voce tremurândă Victoria Lungu.

Decizia Victoriei Lungu de a-l ajuta pe Daniel și de a organiza o acțiune de caritate în cadrul evenimentului de lansare a albumului său a venit și ca urmare a încercărilor grele la care a fost supusă în ultima perioadă. La începutul acestui an, mama interpretei s-a stins din viață fiind bolnavă de inimă. Gestul Victoriei Lungu a fost înalt apreciat de prietenii și colegii de scenă adunați la evenimentul organizat de interpretă. Momentul, a fost unul extrem de emoționant atât pentru mama lui Daniel, cât și pentru Victoria Lungu.

Cei care vor să îl ajute pe Daniel să treacă de acestă cumpănă pot suna la numerele de telefon 022 52 22 02 / 068674083, sau pot depune bani în contul 22333039192, deschis în trei valute la Victoriabank, pe numele Daniel Badan. Pentru depuneri din străinătate trebuie să indicaţi următoarele detalii: SWIFT; VICBMD2XIBAN; MD75VI000000022333039192 DANIEL BADAN. Aflați aici detalii despre boala de care suferă micuțul Daniel Badan.

Sursa: UNIMEDIA 

Distribuie articolul: