Interpreta de origine rusă, Slava, a susţinut un concert de excepţie, într-un club de noapte din suburbia Capitalei, informează publikatv. Astfel, sute de tineri au cântat şi au dansat pe melodiile îndrăgitei artiste. Concertul a început cu o întârziere de două ore, iar recitalul artistei a durat aproape o oră. Slava a reuşit să viziteze beciurile de la Cricova şi spune că i-ar plăcea să se mute în Moldova.”Am fost în beciurile de la Cricova, am băut vin şi totul a fost foarte bine. Ne-au hrănit cu sarmale. Abia, abia am cântat astăzi. Nemaipomenit. Iubesc viaţa, iubesc iubirea, iubesc să beau şi să mănânc”, a spus interpreta.

Arhicunoscuta piesă a fostei trupe O-zone, “Dragostea din tei”, a ajuns şi ea să fie cîntată de interpreta rusă. Doar că nu a fredonat-o singură, ci în duet cu omul de afaceri Renato Usatîi, informează protv.md

Concertul a culminat cu un spectacol pe cer. Evenimentul a fost organizat de omul de afaceri moldovean Renato Usatâi. Intrarea a fost gratuită, însă cei prezenţi au fost nevoiţi să respecte un dress code.

Sursa: publikatv, protv

Distribuie articolul: