Între vedetele ruse Valeria și Anastasia Volocikova s-a iscat un conflict mai mult decât serios. Între timp, în scandal s-a mai inclus și Iosif Prigojin – soțul Valeriei. Aflați în continuare de la ce a început totul.

Potrivit presei ruse, totul a început de la o conferință de presă, susținută de Volocikova la Kiev. La sesiunea de întrebări, balerinei i s-a cerut opinia vis-a-vis de refuzul Valeriei de a cânta în Ucraina, după destabilizarea situației de acolo.

Volocikova a răspuns fără nicio remușcare: ”Scuzați-mă, dar în opinia mea, asta se numește prostituție politică.”

Cum și era de așteptat, reacția Valeriei a fost una dură. Interpreta rusă și-a luat imediat un avocat și a deschis un proces penal pe numele balerinei, pentru o astfel de defăimare.

Până ca avocatul să dea primele declarații cu privire la caz, la conflict s-a alăturat și soțul Valeriei – Iosif Prigojin. Acesta a declarat: ”Volocikova nu ne este colegă și nici balerină. Ea are aceleași probleme atât la instruire, cât și la balet.”

Amintim că interpreta Valerya și-a început cariera profesională din anul 1992, iar balerina Anastasia Volocikova – din 1993. Între Valeria și Anastasia există o diferență de vârstă de 8 ani.

Sursă foto: rinf.com, lady.tsn.ua

Distribuie articolul: