Eveniment fericit în viața interpretei ruse MakSim. După ce a recunoscut că este însărcinată, aceasta a dezvăluit și sexul bebelușului pe care i-l va dărui, peste câteva zile, businessman-ului rus Andrei Petrov. Mai multe detalii, aflați mai jos.

Potrivit presei ruse, interpreta de 31 de ani se află deja într-a noua lună de sarcină și urmează să aducă pe lume o fetiță.

Deși a cântat până nu demult, de la o vreme, MakSim s-a retras din vizorul presei, însă nu pentru mult timp. Interpreta spune că se va întoarce pe scenă la o lună după nașterea celei de-a doua fetițe.

La 19 noiembrie, MakSim este așteptată la decernarea premiilor Musicbox, întrucât a obținut cele mai multe voturi din partea publicului și are toate șansele să obțină titlul de „Cea mai bună interpretă”. 

Primul turneu care o așteaptă după naștere va avea loc în luna februarie, însă, din spusele interpretei, tânăra mamă nu intenționează să oprească alăptarea copilului.

Amintim că acum 6 ani, Maksim (Marina Maksimova) se cununa cu Aleksei Lugovțev – bărbatul care, inițial, a fost regizorul de sunet al colectivului în care cânta interpreta.

Chiar dacă, peste un an, s-a născut Aleksandra – primul copil al interpretei, Maksim s-a despărțit în scurt timp de soțul ei și a pornit pe o cale mult mai grea, devenind mamă solitară.

La scurt timp după divorț, Maksim declara: ”Desigur că a fost de vină și caracterul meu. Sunt lider, de la natură, așa că îl presam mult pe soțul meu. Aleksei se obișnuise că eu pot să fac totul și se relaxase. De la carisma și încrederea bărbatului de care mă îndrăgostisem, nu rămăsese nici urmă!”

În luna aprilie, a acestui an, Maksim a declarat, în cadrul unei emisiuni televizate, că în viața ei a apărut un alt bărbat. Despre acesta, cântăreața spune că îl iubește cu adevărat: „Exisă un bărbat pe care îl iubesc cu adevărat și el merită acest lucru. Acum, relația noastră se află la etapa unei pasiuni puternice, despre care nu vreau să spun mai multe detalii.”

La începutul lunii iunie, mass-media rusă a difuzat știrea despre sarcina de 4 luni cântăreței de 31 de ani.

Potrivit presei ruse, noul iubit al lui Maksim este business-man-ul rus Anton Petrov, care este cu un an mai mare decât aceasta. Cei doi s-au cunoscut acum un an, la o petrecere corporativă.

Foto: eg.ruworkingmama.ru, OK!, super.ru, radiogood.ru

Distribuie articolul: