Dacă pentru unii Haloween-ul e o sărbătoare păgână și absolut străină, pentru interpreta Roxana nu este decât un motiv de distracție. O sărbătorește de aproape cinci ani, atunci când un post tv a filmat-o acasă sculptând într-un dovleac, iar fiul ei Artiom a rămas încântat de acest lucru. 

Roxana

“E o sărbătoare împrumutată. Nu pot să zic că chiar țin la această sărbătoare, da e ceva interesant și distractiv, mai ales pentru copii. Anii trecuți cumpăram bostani și împreună cu fiul meu Artiom și prietenii lui sculptam felinare înfricoșătoare, după care le făceam plăcinte cu bostan, checuri și ne distram”, spune interpreta.

Anul acesta, cu ocazia Haloween-ului interpreta a avut o propunere din partea unui studiou foto să realizeze o ședință foto împreună cu fiica sa Bianca. Pentru asta, Roxana s-a deghizat într-o polițistă sexy.

Roxana

 

rOXANA

Roxana

Ca să intre în ritm cu mami, micuța Bianca a purtat și ea straie potrivite Haloween-ului. Potrivit interpretei, Bianca a intrat atât de mult în acest rol, încât nu vroia să iasă din studiou.

Roxana

Haloween este o sărbătoare de origine celtică, preluată astăzi de multe popare din lumea occidentală, ea răspândindu-se în secolul XIX-lea prin intermediul imigranților irlandezi din Statele Unite ale Americii. Ea este sărbătorită în noaptea de 31 octombrie, deși în unele țări data sărbătorii variază. De exemplu în Suedia este sărbătorită în prima sâmbătă din noiembrie.

Distribuie articolul: