Alina Sorescu va deveni mămică. Artista a declarat în premieră la emisiunea “Happy Hour” că împreună cu soțul ei, Alexandru Cucu, așteaptă un copil. Alina care a lansat recent un nou single intitulat “Miere în ceai”, e în al nouălea cer mai ales că piesa ei se află deja în playlist-uri și topuri la radiourile din România.

Carismatica solistă va pleca la finele acestei săptămâni în vacanță alături de soțul ei unde cel mai probabil își va petrece și ziua de naștere care este pe data de 14 iulie.

Amintim că Alina Sorescu a debutat la doar 10 ani, în 1994 la Festivalul de Muzică pentru Copii, unde a obținut locul I. Urmează numeroase concursuri naționale și internaționale la care interpreta ia premii valoroase. A prezentat doi ani consecutiv concursul național de selecție Eurovision Junior. Cariera ei în televiziune mai cuprinde și emisiunea “Ploaia de stele”, difuzată la TVR1, unde Alina a fost co-prezentatoare alături de Cosmin Cernat. Momentan artista conduce Atelierul de Muzică și Prezență Scenică “Alina Sorescu”, atelier care se adresează copiilor cu vârste între 4 și 10 ani care vor să devină artiști.

Sursa: TopRomanesc.ro

Distribuie articolul: