Cântăreața MakSim, în vârstă de 38 de ani, s-a conectat la profilul ei de Instagram după multă vreme și a povestit cum se simte acum și le-a mulțumit tuturor pentru sprijinul acordat:

„Bună ziua tuturor. Sunt din nou cu voi! În primul rând, vreau să mulțumesc pentru sprijinul acordat tuturor celor care și-au făcut griji pentru mine în tot acest timp. Este într-adevăr foarte plăcut și înseamnă foarte mult pentru mine. Vreau să mulțumesc medicilor și întregului personal al spitalului numărul 52. Sunt adevărați profesioniști în domeniul lor, care m-au salvat. Maryana Anatolyevna, Elena Nikolaevna, Denis Petrovich și Zinaida Yurievna – vă mulțumesc mult! Ei sunt cei care s-au gândit la mine și s-au rugat, m-au scos de pe lumea cealaltă”, a scris MakSim.


Artista a recunoscut că a fost transferată într-o secție obișnuită, unde a reușit în cele din urmă să să se conecteze pe rețelele de socializare. 

„Astăzi sunt transferată de la terapie intensivă la o secție obișnuită și vă pot mulțumi în cele din urmă personal. Când medicii m-au întrebat cât timp credeam că sunt în comă, am spus 2 zile. Nu-mi venea să cred că a trecut mai mult de o lună. Acum sunt încă foarte slabă, când încerc să merg, încep amețeli severe. Dar sper că, în curând voi putea fi acasă pentru a-mi îmbrățișa familia. Zborurile și spectacolele îmi sunt interzise pentru o anumită perioadă, conform prescripției medicului. Plămânii încă se recuperează. Dar vă sunt recunoscătoare tuturor, doctorilor și Domnului, pentru faptul că continui să trăiesc pe acest pământ și, deși cu greu, încă respir”, a mai adăugat cântăreața.


Vă amintim că artista MakSim, Marina Maksimova, a petrecut mai mult de o lună într-o comă artificială, fiind conectată la un aparat de ventilație, din cauza pneumoniei. Totul a început la jumătatea lunii iunie, când s-a îmbolnăvit în timpul turneului. Pe 15 iunie, ea a scris pe Instagram că testul coronavirusului a fost negativ, dar având concerte, a intrat în scenă „cu o temperatură de 39”, după care sănătatea ei a început să se deterioreze și la acel moment „leziunile pulmonare erau de 40 la sută”. Ea a anulat următoarele concerte, după care starea ei s-a înrăutățit și a fost indusă într-un somn adânc.


Cu doi ani în urmă cântăreței i s-a întâmplat un alt incident: în aprilie 2019, a avut parte de un accident grav în drum spre aeroport. Recuperarea a durat multe luni. După accident, cântăreața a anunțat că-și pune capăt carierei muzicale, dar la sfârșitul lunii martie 2020 a prezentat piesa „Mulțumesc” și un videoclip pentru aceasta.

Vezi aici postarea lui MakSim:

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от Марина Максимова (@maksimartist)

Foto: Instagram/MarinaMaksimova

Distribuie articolul: