La doi ani și jumătate după ce a adus pe lume a doua fiică, interpreta rusă Marina Maksimova e deseori abordată pentru felul în care arată, tabloidele rusești legând cumva suplețea corpului ei de faptul că ar fi extenuată și ar suferi chiar de anumite boli. Duminică, și publicația condusă de prezentatorul TV Andrey Malakhov scria că artista s-a îmbolnăvit, fiind spitalizată în Turcia. Cântăreața neagă zvonurile.

„În timpul unei vacanțe în Turcia, Marina Maksimova s-a simțit brusc foarte rău, tânăra fiind nevoită să apeleze la serviciile unei instituții medicale. Marina a resimțit dureri mari în zona de jos a abdomenuui, pastilele nu i-au fost de folos, iar senzațiile neplăcute s-au intensificat. Când n-a mai putut rezista, a chemat medicul, care i-a pus diagnoza „gastrită acută”. I-a prescris o mulțime de medicamente și alimentție corectă. Marina a petrecut întreaga noapte la spital, iar în acest răstimp și-a schimbat biletele de avion și a revenit de urgență la Moscova” – scria, ieri, publicația rusă StarHit, citând surse apropiate artistei.

фотограф – @elaginaanna.ru Визажист – @malininasvetlana Флористика & Декор @brassika_flor Платье – @platya_v_prokate Видеограф – @katushazaytseva

A post shared by Марина Максимова (@maksimartist) on

Astăzi, Marina a dărâmat zvonurile apărute în presă, publicând următorul mesaj virtual:

Pe internet, toată ziua s-au răspândit noutăți despre aceea că aș fi spitalizată în Turcia, m-aș ascunde acasă ori m-aș afla la spital, articolele se contrazic reciproc și, ca de obicei, presa se întrece în originalitate. 

Vreau să-i asigur pe toți că sunt în ordine, mă simt bine, nu mă ascund la vilă, nu am fost și nu sunt internată la nici un spital din Turcia. 

Da, sănătatea mi-a cam dat bătăi de cap, însă m-am întors la regimul de muncă și totul decurge conform planului.”

There are no irreplaceable, but there are unique

A post shared by Марина Максимова (@maksimartist) on

Мою беговую дорожку затопило😱😳

A post shared by Марина Максимова (@maksimartist) on

Снежинка

A post shared by Марина Максимова (@maksimartist) on

Foto: Instagram.com

Distribuie articolul: