De ceva vreme, Katy Rain are un nou proiect. Nici muzical, nici de pictură – ci personal, legat de maternitate. Căsătorită cu Denis Condrea, artista s-a stabilit la București și așteaptă un bebeluș. Katy a anunțat deja că va avea un băiat, iar emoțiile viitoarei mame sunt mari. Despre ele, dar și despre când revine pe scenă, Katy ne-a povestit într-un interviu exclusiv. Sunt adeptă a tot ce e natural
Așteptăm un băiețel. Am simțit că e băiat din prima clipă și m-am bucurat mult pentru că asta mi-am dorit. Sunt foarte fericită că am acest dar și vreau să savurez fiecare moment din noul meu statut. În general sunt adeptă a tot ce e natural, dat de la Dumnezeu, așa că voi alege să nasc pe cale naturală, dacă sănătatea îmi va permite, să alimentez natural – cel puțin în prima perioadă.

Nu i-am cumpărat nici “nume”, nici haine
Nu sunt superstițioasă și nici nu cred în tot felul de povești, dar nu am luat încă nimic bebelușului, am lăsat acest lucru pentru ultimul moment. Cu siguranță vom merge să alegem totul împreună cu soțul și vom opta și în acest caz pentru produse naturale și ecologice. Despre nume e prea devreme să vorbesc, nici pe acesta încă nu “l-am cumpărat” (râde). Cel mai probabil, în momentul în care se va naște, voi ști exact care nume i se potrivește mai bine.

 

Am emoții pentru sănătatea lui
Dacă la început aveam o frică enormă de naștere, de durere, acum nu o mai simt, probabil din motiv că am început să mă gândesc mai mult la el. Copilul a venit pe primul plan și am emoții pentru sănătatea lui. Îmi doresc să vină pe lume cu multă forță, viguros și sănătos, iar propria durere fizică este mai puțin importantă. În fine, Dumnezeu nu-ți dă mai mult decât poți suporta, așa că eu sunt deja pregătită pentru marele moment.

 

Îl visez zilnic!
Mereu este foarte diferit în visele mele: ba e în burtică, ba e deja e în brațele mele, ba se joacă în nisip… Îl aștept cu mare nerăbdare și cred că inconștientul vorbește despre asta (zâmbește). În schimb îi vorbim zilnic, îi povestim, ascult multă muzică liniștită în această perioadă – este un copil dorit și așteptat, iar el simte acest lucru. Sperăm și ne vom strădui să nu-i zădărnicim așteptările și mândria atunci când va crește – vreau să se mândrească de faptul că ne are ca părinți.

 

Vreau să fie un om creativ
Orice mamă își dorește un copil perfect și cu multe virtuți. Eu aș vrea pur și simplu să fie un om creativ, să fie bun, corect, cu suflet mare. Pentru mine nu contează dacă va cânta sau va picta, poate să nu facă nici una dintre ele. Valorile spirituale pe care le va adopta și respecta îmi par mult mai importante. Îi vom arăta de toate și el va putea singur alege ceea ce-i va plăcea: de la Fizică la Muzică are de unde (râde).

 

Voi reveni pe scenă cu forțe noi
Nu am decis încă perioada sau momentul revenirii pe scenă, depinde de cum mă voi simți și descurca după naștere. Îmi dau seama că multe vor depinde de mine și mă voi strădui să fac tot posibilul pentru viața, liniștea și sănătatea lui încă din prima zi. De cum voi simți că deja pot urca pe scenă, o voi face, ori eu încă nu prea știu cum e rolul de mămică… Împreună cu producătorul meu, Andrei Tostogan, avem deja schițate unele idei de proiecte, mai sunt și propuneri pentru colaborări, așa că, în curând, revin cu forțe noi și cu aspirații pentru perfecționare.

Foto: Igor Vrabie 

Distribuie articolul: