Acum câteva zile, Jasmin se lăuda, pe contul său virtual, că a ajuns la greutatea ideală și că este absolut pregătită să meargă în vacanța de iarnă. Cu acest scop, vedeta își întreba fanii despre ce cărți să ia cu sine în vacanță. Astăzi, Sara Shor a comunicat și destinația spre care a plecat împreună cu întreaga familie. Ce loc a ales în acest an, aflați mai jos.

În această vacanță, Sara Shor, împreună cu soțul, fiica și fiul său s-a întreptat spre Megève, Franța – o stațiune tradițională franceză, un oraș carismatic, cu un charm tradițional alpin, după cum îl caracterizează portalurile de turism.

Jasmin a întâlnit noaptea dintre ani împreună cu cei mai apropiați oameni la o cabană franceză. De Revelion, Jasmin afișa un exterior impecabil, optând pentru o rochie cu print floral, auriu, asortată cu pantofi negri.

Vedeta le-a arătat fanilor săi și accesoriile scumple ale copiilor săi. Mihail, fiul Sarei Shor, are în posesie, la fel ca și mama sa, ultimul model de iPhone, în timp ce Margarita – o blană de culoare gri.

„Fie ca noul an să vă aducă noroc, iubire, credință în propriile forțe și motive de fericire”, spunea Jasmin, pe pagina sa virtuală de internet. Vedeta a publicat pe internet și o înregistrate video în care practică schiatul.

Foto, Video: InstagramDistribuie articolul: