Familia interpreților, Irina și Serghei Kovalsky, tocmai s-a mărit cu încă un membru. Artista a adus pe lume cel de-al treilea copil.

Irina Kovalsky a născut o fetiță perfect sănătoasă care a primit deja un nume, Anghelina. Artista este cu atât mai bucuroasă, cu cât venirea pe lume a micuței a coincis cu o mare sărbătoare religioasă: Sfinții Arhanghel Mihail și Gavriil. Atât ea cât și soțul său și-au împărtășit marea bucurie cu prietenii virtuali. Aceasta a primit numeroase felicitări din partea internauților, cărora le este foarte recunoscătoare: „Vă mulțumim din suflet! Vă îmbrățișăm, suntem nespus de fericiți celei de-a treia minuni din viața noastră!”.

Nespus de fericit, Serghei Kovalsky a postat o imagine cu nou-născuta: „Am devenit TĂTIC pentru a treia oară! Anghelina, te-am așteptat atât de mult! Doamne, îți mulțumesc pentru tot, Ira!”

La câteva ore după naștere, interpeta a fost vizitată de fiica sa mai mare, care a venit să-și cunoască surioara. După spusele Irinei, reacția ei a fost adorabilă.

Aceasta a fost nedezlipită de bebeluș, iar după două ore, când trebuia deja să plece, a izbucnit în plâns, deoarece nu dorea să o părăsească pe micuță.

Irina și Serghei Kovalsky sunt mai mult decât fericiți. Acum ei sunt părinții a două fetițe și un băiețel.

Sursa: Facebook.com