Avon, brandul numărul 1 pe piața de produse de machiaj din Europa Centrală și de Est, a lansat de curând noul brand de machiaj. Este vorba despre mark. în portofoliul căruia se regăsesc produse perfecte pentru un machiaj curajos. Ambasadoarea mark. a devenit INNA, o interpretă cu renume internațional.

 

INNA_1„Sunt încântată să mă alătur echipei Avon. E un brand cu care mă identific pe deplin, un brand care inspiră milioane de femei din toată lumea, le ajută să devină și să se simtă mai curajoase, mai îndrăznețe și mai independente. Atunci când te regăsești atât de mult în valorile și viziunea unui brand, acesta devine unul dintre preferatele tale. Așa s-a întâmplat și în cazul meu cu Avon”, a declarat INNA, imaginea brandului mark.

Avon se angajează să ofere în continuare inspirație pentru pasiunile milioanelor de femei care ne aleg produsele în fiecare zi. Vom face asta împreună cu mark., un brand care înseamnă inovație, creativitate și explozie de culoare, dar și împreună cu INNA, care ni s-a alăturat în calitate de ambasadoare mark.”, a declarat Stela Toderașcu, Marketing Manager Avon România și Moldova.

INNA_2

INNA a înregistrat succese remarcabile în muzică. La ultima ediție Romanian Music Awards, INNA a câștigat trofeele pentru toate cele cinci categorii la care era nominalizată. Tot 2016 i-a adus și titlul de MTV Europe Music Award pentru cel mai bun interpret român. Menționăm că din Echipa de ambasadori Avon mai fac parte Andreea Marin, Antonia, soții Adrian și Anca Sîna.

 P

Distribuie articolul: